reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Ja wczoraj stojąc w kolejce do baru mówię do 2 znajomych - nie wiem czy brać wodę czy jeszcze jednego aperola - No i oni byli jednogłośni, że aperola 😂 ale to właśnie był o ten jeden aperol za daleko 😂
Jahahah No ja tak miałam ostatnio pojechałam na imprezę i miałam już nie pić, ostatecznie wypiłam 2 piwa i 2 drinki jeszcze 😂😂😂

Obczailam teraz, ze na fali poszukiwań namierzylam dwie osoby, których nie umiem nigdzie przykleić 😅:
- kogoś, kto mieszka w Irlandii
- kogoś kto ma ✋ w bio
Nie wiem czy to ktoś nasz, jak nie nasz to odznajamiam 😄

Właśnie wróciłam z Lidla, do którego poszłam na piechotę 15 min drogi (mimo, że Dino pod nosem), stałam w kolejce, przytachałam sama zakupy i zauważyłam, że zapomniałam kupić jednej, malutkiej, a jakże istotnej rzeczy...drożdży. Kolejki w Dino są w soboty zawsze ogromne, więc domyślcie się, jak bardzo jestem wkurzona, że muszę znowu wyjść do sklepu

Właśnie wróciłam z Lidla, do którego poszłam na piechotę 15 min drogi (mimo, że Dino pod nosem), stałam w kolejce, przytachałam sama zakupy i zauważyłam, że zapomniałam kupić jednej, malutkiej, a jakże istotnej rzeczy...drożdży. Kolejki w Dino są w soboty zawsze ogromne, więc domyślcie się, jak bardzo jestem wkurzona, że muszę znowu wyjść do sklepu
Na parkingu pod dino ucze sie parkować:D

reklama
Ja nie mam IG więc dla mnie luz blues, ale trochę dziwnie jest że zapraszacie jakieś randomowe osoby na IG do obserwowanych i chcecie je obserwować mimo że nie wiecie kto to. Niby okej bo IG na tym niby polega jak profil jest publiczny, ale jak zamknięty to ciut dziwnie - tzn. dla mnie ale ja jestem trochę psychiczna jeżeli chodzi o bezpieczeństwo i tego typu sprawy (dla tego ogólnie mnie mało oficjalnie w necie)

Do góry