reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

A mowilam ze tak będzie. Ale nie. Nikt mnie nie słucha (tez tak miałam - skończyły mi się tydzień przed pozytywem i miałam w pompie - kupiłam na jakieś dwa dni przed)
Ej jak nic jest dla mnie nadzieja 🤣 Skończyły mi się w piątek i wczoraj zamawiałam :p Także wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że cos jest na rzeczy :p

reklama
Tak jej tez powtarzamy.

(Tak naprawdę to dziewczyna stad, ale nie chce żeby ktos mnie podejrzewał o wynoszenie postów - po prostu naprawdę się tym zmartwilam)
Spoko.
Czasem jest tak, że lekarz prowadzący ciążę pokusi się o zrobienie prenatalnych i czegoś tam nie dojrzy, a potem ten właściwy z certyfikatami sprawdza i jest ok.
Czasem się pójdzie za szybko. Może za wczesny tydzień :)

A mowilam ze tak będzie. Ale nie. Nikt mnie nie słucha (tez tak miałam - skończyły mi się tydzień przed pozytywem i miałam w pompie - kupiłam na jakieś dwa dni przed)
może to o to chodzi, że jak chcesz mieć zdrowe dziecię, to nie możesz brać wcześniej witamin! Karyny też nie biorą, dopiero jak się ciąża okaże 😂

Hej laseczki, chyba i ja się wpiszę w końcu na lipcowe testowanie bo widzę, że idzie zajebiście! Ale przychodzę z pytaniem o Miovelię - brała któraś z Was? Jakieś odczucia? Ogólnie mam obie wersje do picia+kapsułki i NAC od 5 dc. Nie wiem czy to po tych lekach ale czuję się średnio, podzielcie się wrażeniami. Pomijam fakt, że to głównie dla kobiet z pcos, którego nie mam ale ginka kazała kupić i brać. W sumie po cichu liczę na te najbliższe cykle, może mi coś podrasują te nowe suple bo wszystkie inne odstawiłam 🤷

A ten monitoring też tak ci wskazuje?

Ja mam owu wg kalendarzyka też na 17 dzień, ale oczywiście biorę poprawkę na to i od dziś konsekwentnie😂 (upał, nie upał) będziemy się że starym tarmosić 🐶🐶🐶
Monitoring póki co pokazuje mi niskie stężenie wiec on codziennie bada mój test i sprawdza, także to by się zgadzało że jeszcze kilka dni muszę poczekać. Ja się ze starym dziś tarmosić chyba nie będę chociaż kto tam wie 😂 jak mnie najdzie chęć 😂😂😂

reklama
Do góry