reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Ja się boję w nocy jak jestem sama. Ile ja już robiłam rachunków sumienia, myśląc ze to koniec świata ;)
to ja miałam całe życie przed oczami jak te wiatry były co tyle zbiszczen było. Nie pamiętam kiedy marzec/ kwiecień. Jeszcze mamy sypialnie na.poddaszu więc mega słychać.te podmuchy i deszcz. Teraz jak już sa ostrzeżenia to rozkładamy kanapę w salonie kit że niewygodne ale przynajmniej nie słychać aż tak.

Czy miała któraś z was taki przypadek ze badania wszystkie tarczycowe wychodziły w normie jedynie tsh 2,5 reszta także mieści się w przedziale, jednak dużo objawów wskazuje na chorobę tarczyce ?

Czy miała któraś z was taki przypadek ze badania wszystkie tarczycowe wychodziły w normie jedynie tsh 2,5 reszta także mieści się w przedziale, jednak dużo objawów wskazuje na chorobę tarczyce ?
Ja tak mam, ale u mnie sporo rzeczy zazębia się z tachykardią która mam.

reklama
Do góry