reklama
Jula19
Fanka BB :)
to ja miałam całe życie przed oczami jak te wiatry były co tyle zbiszczen było. Nie pamiętam kiedy marzec/ kwiecień. Jeszcze mamy sypialnie na.poddaszu więc mega słychać.te podmuchy i deszcz. Teraz jak już sa ostrzeżenia to rozkładamy kanapę w salonie kit że niewygodne ale przynajmniej nie słychać aż tak.Ja się boję w nocy jak jestem sama. Ile ja już robiłam rachunków sumienia, myśląc ze to koniec świata
Cookie_
Moderator
Ja tak mam, ale u mnie sporo rzeczy zazębia się z tachykardią która mam.Czy miała któraś z was taki przypadek ze badania wszystkie tarczycowe wychodziły w normie jedynie tsh 2,5 reszta także mieści się w przedziale, jednak dużo objawów wskazuje na chorobę tarczyce ?
Karolina_123
Ja miałam ok 100 to się okazało, że jest to spowodowane niedoborem kwasu foliowego i wit B12 a jak wiadomo są potrzebne do zajścia w ciąże. A inne wyniki są w normie?130, nie dopiero przyszedł mi wynik skonsultuje dopiero po weekendzie
LadyCaro
a miałaś usg tarczycy?Czy miała któraś z was taki przypadek ze badania wszystkie tarczycowe wychodziły w normie jedynie tsh 2,5 reszta także mieści się w przedziale, jednak dużo objawów wskazuje na chorobę tarczyce ?
Limfocyty mam 45,23 a max jest 45Ja miałam ok 100 to się okazało, że jest to spowodowane niedoborem kwasu foliowego i wit B12 a jak wiadomo są potrzebne do zajścia w ciąże. A inne wyniki są w normie?
Neutrocyty mam znów 41,24 (45-70)
Kurczę bo źle zje czuje włosy mam tak suche mimo stosowania świadomej pielęgnacji Zawsze ale to zawsze mam zimne stopy, pocę się okropnieJa tak mam, ale u mnie sporo rzeczy zazębia się z tachykardią która mam.
reklama
LadyCaro
w sumie te objawy które opisujesz mogą mieć rózne przyczynyKurczę bo źle zje czuje włosy mam tak suche mimo stosowania świadomej pielęgnacji Zawsze ale to zawsze mam zimne stopy, pocę się okropnie