reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Ej a któraś z Was wie jak to jest z pracą przy takich upalach? Bo chyba sa jakieś zasady, że od jakiejś temperatury mniej godzin czy cos? Cos mi sie o uszy obiło
Nas dzisiaj szefowa puściła godzinę wcześniej XD a wczoraj Ci pisałam, że u nas to niemożliwe, bo prezes taki jest 😂 a że chodzimy na 6 teraz do biura, to skończyłam pracę o 13 i jest pięknie 😁

reklama
Ten upał mnie dziś wykańcza, od rana nerwówka w pracy później poszłam na rozprawę, tam są dopiero problemy a nie... kocham chodzić do sądu :D A w korpo jakieś gównian.e "kejpiaje'' i inne g.ówna w korpo. Cyrk w pracy niesamowity, kierowniczka płacze, dyrektorka kopie, kopie aż się dokopie jakiegoś trupa. Coś czuję, że mogą zaraz nas wypie.rdolić szybko :D hahaha

Piję piwo, zaczęłam weekend i wiecie co najgorsze? Wzięłam dwa łyki i zachciało mi się spać, a piwo stoi... jak się zdrzemnę to się wygazuje, bo już w szklance. To dopiero dylemat :D

Fuuuujek. I to suche odgrzane mięsko

Disgusted Go Away GIF by The Bachelor Australia
ja odgrzewam normalnie w domu garnku podlane woda i takie roladki np jak mialam teraz naprawdę dobre były. Wiadomo jak jest jakieś mrozone i potem odgrzewane to też nie lubię.

reklama
Ten upał mnie dziś wykańcza, od rana nerwówka w pracy później poszłam na rozprawę, tam są dopiero problemy a nie... kocham chodzić do sądu :D A w korpo jakieś gównian.e "kejpiaje'' i inne g.ówna w korpo. Cyrk w pracy niesamowity, kierowniczka płacze, dyrektorka kopie, kopie aż się dokopie jakiegoś trupa. Coś czuję, że mogą zaraz nas wypie.rdolić szybko :D hahaha

Piję piwo, zaczęłam weekend i wiecie co najgorsze? Wzięłam dwa łyki i zachciało mi się spać, a piwo stoi... jak się zdrzemnę to się wygazuje, bo już w szklance. To dopiero dylemat :D
Ja na aplikacji wolałam prace w kancy niż rozprawy. Na starość mi się zmieniło XD

Do góry