reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Heh i znowu ten moment ściany:) też to znacie, życzenia urodzinowe i rodzice, ciotki mówią, że życzą powiększenia rodziny, że chyba coś tam planujemy prawda?? Że będą trzymać kciuki za plany. Bo już kolejny rok leci!

Nic nie odpowiadam, bo nawet nie wiem co 😵 no i teraz czuję się znowu zdołowana..

Macie jakieś patenty, jak się "podciągać" w takich sytuacjach?
Ja to jak ktoś mnie pyta bezpośrednio (a mało kto to robi) to odpowiadam "nie możemy mieć dzieci". Wiem, że odważnie i mało osób by tak odpowiedziało.. Ale dzięki temu drugiej stronie robi się głupio i temat jest ucięty.
Moj skrzydlokwiat nie przetrwal mnie 😁😁 on potrzebuje za czesto wody xD
to moje skrzydłokwiaty rosną wspaniale :D ale bardziej w liście niż w kwiaty :(
Ten u nawet podlewanie raz w miesiącu go nie zabija 😂
Za to ubicie mu ziemi przy przesadzaniu już tak... :p

Heh i znowu ten moment ściany:) też to znacie, życzenia urodzinowe i rodzice, ciotki mówią, że życzą powiększenia rodziny, że chyba coś tam planujemy prawda?? Że będą trzymać kciuki za plany. Bo już kolejny rok leci!

Nic nie odpowiadam, bo nawet nie wiem co 😵 no i teraz czuję się znowu zdołowana..

Macie jakieś patenty, jak się "podciągać" w takich sytuacjach?
A ja odpowiadam "jak w końcu jakiejś ciąży nie poronię to powiększymy rodzinę"
Ale chyba też przestanę tak mówić bo potem włącza się lawina litości, której nie znoszę

A najłatwiej dba mi sie o to 🤣🤣

20220701_155929.jpg

reklama
Do góry