Owulacja
Fanka BB :)
Ej co to za smutna mina? Jest piątek, jesteś w ciąży weź się uśmiechnij
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej co to za smutna mina? Jest piątek, jesteś w ciąży weź się uśmiechnij
Ja to jak ktoś mnie pyta bezpośrednio (a mało kto to robi) to odpowiadam "nie możemy mieć dzieci". Wiem, że odważnie i mało osób by tak odpowiedziało.. Ale dzięki temu drugiej stronie robi się głupio i temat jest ucięty.Heh i znowu ten moment ściany też to znacie, życzenia urodzinowe i rodzice, ciotki mówią, że życzą powiększenia rodziny, że chyba coś tam planujemy prawda?? Że będą trzymać kciuki za plany. Bo już kolejny rok leci!
Nic nie odpowiadam, bo nawet nie wiem co no i teraz czuję się znowu zdołowana..
Macie jakieś patenty, jak się "podciągać" w takich sytuacjach?
to moje skrzydłokwiaty rosną wspaniale ale bardziej w liście niż w kwiatyMoj skrzydlokwiat nie przetrwal mnie on potrzebuje za czesto wody xD
Za to ubicie mu ziemi przy przesadzaniu już tak...Ten u nawet podlewanie raz w miesiącu go nie zabija
A ja odpowiadam "jak w końcu jakiejś ciąży nie poronię to powiększymy rodzinę"Heh i znowu ten moment ściany też to znacie, życzenia urodzinowe i rodzice, ciotki mówią, że życzą powiększenia rodziny, że chyba coś tam planujemy prawda?? Że będą trzymać kciuki za plany. Bo już kolejny rok leci!
Nic nie odpowiadam, bo nawet nie wiem co no i teraz czuję się znowu zdołowana..
Macie jakieś patenty, jak się "podciągać" w takich sytuacjach?
Nie umiem w uśmiech selfie XDEj co to za smutna mina? Jest piątek, jesteś w ciąży weź się uśmiechnij
Wreszcie kwiatek dla mnie
Ja ugotowałam obiad i się ze mnie lejeZobacz załącznik 1419675
Woda juz nie taka czysta ale jaka ciepla xD
Ja tez, musialam po tym wziac zimny prysznic a najgorzej ze znowu robie sie glodnaJa ugotowałam obiad i się ze mnie leje