reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

A dziękuje :) Wpisz sobie na yt tak chyba najlepiej coś zobaczyć i może być nawet bardzo pod nazwa mikrocement :) druga opcja która mi się bardzo podoba to żywica, ale ostatecznie stanęło na mikrobetonie i juz nie będę Staremu wymyślać - u nas powód jest taki ze zależy nam żeby mieć jak najmniejsza różnice poziomów i tak nam będzie łatwiej niż z płytkami.
Dziekuje, bede obczajać 😁 tego jest tyle ze zglupiec idzie🙈 ale bede Cie jeszcze męczyć czy jestes zadowolona 😜 mi sie marzy lazienka w takim bezowym betonie - podloga i sciany

reklama
Dziekuje, bede obczajać 😁 tego jest tyle ze zglupiec idzie🙈 ale bede Cie jeszcze męczyć czy jestes zadowolona 😜 mi sie marzy lazienka w takim bezowym betonie - podloga i sciany
To prawda - my zmieniliśmy milion razy koncepcje. A wspiera nas moja tesiocwa bo jest architektem ale już jej tez na nas ręce opadły i po ostatniej zmianie koncepcji chyba już nam nie chce pomagać 😂
My w łazience wybraliśmy płytki na podłogę, bo bardzo mi się podoba lastryko i do tego dołożymy białe prostokątne płytki na ścianę ale tylko do wysokości 120cm, a powyżej tego będziemy malować tymi farbami do łazienek. Nie wiem czy to dobry pomysł ale uznaliśmy ze zaufamy technologii ;)
Taki beżowy beton na ścianach maja moi rodzice w domku wakacyjnym i jest bardzo spoko ;)

Moje inspiracje na łazienkę :)

Załączniki

• D8D01045-1D20-4FFA-ADB6-15F0609658A8.png
    D8D01045-1D20-4FFA-ADB6-15F0609658A8.png
    268,7 KB · Wyświetleń: 68
  • C0BD5503-A8A1-4EEB-9C0A-212CE3C48DE9.png
    C0BD5503-A8A1-4EEB-9C0A-212CE3C48DE9.png
    458,7 KB · Wyświetleń: 68
  • 70BBE1C2-D48E-4D81-B5A8-BCE8376ED8C2.png
    70BBE1C2-D48E-4D81-B5A8-BCE8376ED8C2.png
    400,3 KB · Wyświetleń: 71
Heh i znowu ten moment ściany:) też to znacie, życzenia urodzinowe i rodzice, ciotki mówią, że życzą powiększenia rodziny, że chyba coś tam planujemy prawda?? Że będą trzymać kciuki za plany. Bo już kolejny rok leci!

Nic nie odpowiadam, bo nawet nie wiem co 😵 no i teraz czuję się znowu zdołowana..

Macie jakieś patenty, jak się "podciągać" w takich sytuacjach?

To prawda - my zmieniliśmy milion razy koncepcje. A wspiera nas moja tesiocwa bo jest architektem ale już jej tez na nas ręce opadły i po ostatniej zmianie koncepcji chyba już nam nie chce pomagać 😂
My w łazience wybraliśmy płytki na podłogę, bo bardzo mi się podoba lastryko i do tego dołożymy białe prostokątne płytki na ścianę ale tylko do wysokości 120cm, a powyżej tego będziemy malować tymi farbami do łazienek. Nie wiem czy to dobry pomysł ale uznaliśmy ze zaufamy technologii ;)
Taki beżowy beton na ścianach maja moi rodzice w domku wakacyjnym i jest bardzo spoko ;)

Moje inspiracje na łazienkę :)
Ale bedziecie miec super klimat 😍 ja po kilku latach zycia w butelkowej zieleni przechodze w beże 😁 to moje 😊 tylko to wiadomo trzeba dostosowac do rozmiarow lazienki w bloku xDScreenshot_20220701-131647_Pinterest.jpgScreenshot_20220701-131540_Pinterest.jpgScreenshot_20220701-131522_Pinterest.jpgScreenshot_20220701-131629_Pinterest.jpg

Heh i znowu ten moment ściany:) też to znacie, życzenia urodzinowe i rodzice, ciotki mówią, że życzą powiększenia rodziny, że chyba coś tam planujemy prawda?? Że będą trzymać kciuki za plany. Bo już kolejny rok leci!

Nic nie odpowiadam, bo nawet nie wiem co 😵 no i teraz czuję się znowu zdołowana..

Macie jakieś patenty, jak się "podciągać" w takich sytuacjach?
Ja wychodzę z założenia, że te ciotki i babcie nie maja złych intencji i po prostu z wielu rzeczy nie zdają sobie sprawy. Robi się z tego temat tabu. Zreszta my tez nie mamy ochoty o tym gadać z każda ciotka. A tak sobie teraz myślę, że żeby się coś zmieniło może należałoby odpowiadać, że dziękuje ale mamy problem i nie chce o tym rozmawiać, jak się uda na pewno damy znać.

Dla mnie plusem już są sytuacje jak ktoś to mówi w rozmowie w cztery oczy a nie jako temat do rozmowy przy stole. Mnie to na szczęście nigdy nie spotkało ale pamietam, że moja babcia cisnęła swojego syna kiedy drugie dziecko. I dopiero teraz sobie myśle ze nie wiadomo czy nie chcieli czy nie mogli.

reklama
Do góry