reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

I ile dni były kreski? Ja mam 5 testów ciazowych więc jutro kolejny wjedzie, jak będzie cień to na betę podjade. Mam już w zapasie zastrzyki z heparyny dlatego zależy mi by szybko wykryć ciążę 😁
Wiesz co, u mnie było akurat tak, że te kreski jaśniały, jaśniały, 10 dpo był cień cienia, a chyba 11 czy 12 dnia dopiero zaczęły przybierać na mocy. U mnie się strasznie długo ovi utrzymywało. Robiłam betę 11 dpo i była 1.53 a za 3 dni ponad 30. Niestety ciąża się nie utrzymała. W tym cyklu jestem na aromeku, ale bez ovi. Zobaczę potem na wizycie i ginki czy samo coś pękło

reklama
Pochwalisz sie jaka kuchnie wybraliscie? 😍
Bierzemy na dół takie oliwkowe fronty, a na gore białe ryflowane ale je będziemy zamawiać gdzieś indziej. Są firmy które robią fronty do mebli ikeowskich ;)
A to nasza inspiracja ;) tylko ze nasz kuchnia będzie w L i będzie zamknięta, z szerokim wejściem. Na podłodze będziemy mieć mikrocement, miały być deski ale jest za duża różnica poziomów. My remontujemy mieszkanie z 1932 r. 🙈

Załączniki

• 41A834D2-ECB5-4AD1-9C83-E2A1AABD9B6E.jpeg
    41A834D2-ECB5-4AD1-9C83-E2A1AABD9B6E.jpeg
    181,5 KB · Wyświetleń: 80
Bierzemy na dół takie oliwkowe fronty, a na gore białe ryflowane ale je będziemy zamawiać gdzieś indziej. Są firmy które robią fronty do mebli ikeowskich ;)
A to nasza inspiracja ;) tylko ze nasz kuchnia będzie w L i będzie zamknięta, z szerokim wejściem. Na podłodze będziemy mieć mikrocement, miały być deski ale jest za duża różnica poziomów. My remontujemy mieszkanie z 1932 r. 🙈
Piekna ❤️ dogadalybysmy sie 😁 my tez celujemy w 2 rozne fronty i 1 beda z poza ikei, ale akurat te dolne 😊
Zaciekawil mnie ten mikrobeton na podloge, pokazesz jeszcze to?

reklama
Ja mam taka duża palme, niestety nie wiem jak sie nazywa ale one sa teraz we wszystkich marketach itp. Powiem wam ze jest niezniszczalna, jest jej dobrze niewazne czy ja podlewam, czy nie, czy stoi ba balkonie, czy w srodku😁😁

Do góry