reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

W ogóle chcialam jeszcze Wam życzyć milego dnia :)
Mnie okres strasznie czołga, cigle latam na kibel, boli mnie brzuch...
Ciesze sie, że nie musialam dziś iść do pracy. Dobrze sie zlozylo.
Ja albo sie zbiore do umyci podlog (chocia Tomek mowi nic nie myj, leż xD) albo zatkam sie tamponem i ide leżeć w basnie.

reklama
09AFE675-9F49-4479-9F04-F51904EBCCFA.jpeg

Mój brzuch postanowił żyć własnym zyciem XD
Im bardziej go maskuje tym bardziej się wywala

W ogóle chcialam jeszcze Wam życzyć milego dnia :)
Mnie okres strasznie czołga, cigle latam na kibel, boli mnie brzuch...
Ciesze sie, że nie musialam dziś iść do pracy. Dobrze sie zlozylo.
Ja albo sie zbiore do umyci podlog (chocia Tomek mowi nic nie myj, leż xD) albo zatkam sie tamponem i ide leżeć w basnie.
Wybieram opcję numer 2!

Ja po ovi waliłam testy codziennie jak stuknięta 😂
I ile dni były kreski? Ja mam 5 testów ciazowych więc jutro kolejny wjedzie, jak będzie cień to na betę podjade. Mam już w zapasie zastrzyki z heparyny dlatego zależy mi by szybko wykryć ciążę 😁

reklama
oo, ja też to biorę. Moja Pani ginekolog mi kazała to przyjmować. tylko się zastanawiam, jak np. (odpukać) bedę starac się o dziecko rok, to przez rok mam przyjmować kwas foliowy? :D haha
Biorę 4 rok ;) lekarz mówi żeby nie przestawać, brać cały czas.

@olka11135 przykleję sobie dziś w pracy telefon do czoła i będę to puszczać każdemu kto przyjdzie do mnie o coś prosić 😂 w duuuuupiee to maam…❤️

Do góry