reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

EDCBC7B7-8570-45B7-9CC7-2A7EC6BCCFA4.jpeg
Lubię ten sąd. Jest ładny :D

reklama
No to pięknie zaczęłaś dzień 😁 Wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń a szczególnie tego jednego 🤰 🍀

Ja dziś siklam na patyk i biel bieli czyli 8dpo nie ma już ovitrelle w organizmie. Za to miałam sen ze miałam specjalny test ciążowy na którym była lupa do wypatrywania cieni 🤣
Ja po ovi waliłam testy codziennie jak stuknięta 😂

Aktualnie zamiast pracować leżę na leżaku pod drzewem i pije kawę ;) nie powiem - jest milutko ;)
Moja motywacja do pracy dalej bliżej zera- ale przede mną jeszcze tylko 6 dni pracy! ;)

Ja od niedzieli siedzę w moim rodzinnym domu i niestety z uwagi na smierć Mamy to miejsce działa na mnie bardzo źle. Wczoraj większość dnia przepłakałam :( Do tego mój ojciec zachowuje się dość średnio. Na szczęście mam tu siostrę, która się po prostu wczoraj mną zaopiekowała ;) dzisiaj przyjeżdża Stary wiec pewnie tez już będzie łatwiej ;)

Za to miałam dziś śmieszny sen. Śniło mi się, że przyjechał do mnie do mieszkania mój ginekolog robić mi rezonans, który okazał się być histeroskopia 😂 a mi przed badaniem tak strasznie zachciało się kupę i nie mogłam jej zrobić a on na mnie czekał i było mi głupio 😂

Hej dziewczyny, staramy się z mężem o pierwsze dziecko i proszę Was o poradę.
Mam cykle 29-30 dniowe i w tym intensywnie działamy od 12dc. Podczas któregoś stosunku bardzo czułam lewy jajnik ale dopiero między 16 a 18dc robiłam po 2dziennie testy owulacyjne ale były na "pół ciemne" więc pik przegapiłam. W 22dc zauważyłam sporo mlecznego śluzu a podczas stosunku w 24dc byłam strasznie mokra a mąż cały biały od mojego śluzu co nigdy nam sie nie przydarzyło. W dodatku od dwóch dni co jakiś czas pobolewa mnie brzuch choć to chyba za wcześnie żeby na okres bo według kalendarzyka powinnam go dostać w środę. Wiem że u każdej z Nas może być inaczej ale czy któraś z Was również była taka mokra a okazało się że jest w ciąży? Korci mnie zrobić już test ale to raczej jeszcze za wczesnie :(

Hej dziewczyny, staramy się z mężem o pierwsze dziecko i proszę Was o poradę.
Mam cykle 29-30 dniowe i w tym intensywnie działamy od 12dc. Podczas któregoś stosunku bardzo czułam lewy jajnik ale dopiero między 16 a 18dc robiłam po 2dziennie testy owulacyjne ale były na "pół ciemne" więc pik przegapiłam. W 22dc zauważyłam sporo mlecznego śluzu a podczas stosunku w 24dc byłam strasznie mokra a mąż cały biały od mojego śluzu co nigdy nam sie nie przydarzyło. W dodatku od dwóch dni co jakiś czas pobolewa mnie brzuch choć to chyba za wcześnie żeby na okres bo według kalendarzyka powinnam go dostać w środę. Wiem że u każdej z Nas może być inaczej ale czy któraś z Was również była taka mokra a okazało się że jest w ciąży? Korci mnie zrobić już test ale to raczej jeszcze za wczesnie :(
Niestety, to czy któraś, z nas tak miala nie ma tu absolutnie żadnego znaczenie. Serio, nie ma co sie porównywać choć wiem, że korci. Wszystkie objawy które miałaś mialam i ja a nigdy w ciąży nie bylam. Któraś z dziewczyn pewnie tez miala i byla. Pisze to serdecznie, bez ironii czy coś:)
Poczekaj trochę i zrob test. Wiem jak bardzo analizujemy kazdy objaw jak chcemy zajść w ciaze... powodzenia :)

reklama
Do góry