reklama
Karolina_123
Fanka BB :)
Wszystkiego co najlepszeHej dziewczyny, dziś moje uro i zaczęłam dzień z przytupem. Wyjątkowo dziś do pracy jechałam autobusem, pożałowałam kasę na bilet i złapał mnie kanar
Do tego nie dał mi świstka, muszę go gdzies odebrać i specjalnie zrywać się z pracy oł jea
stokrotka_
Hej dziewczyny, dziś moje uro i zaczęłam dzień z przytupem. Wyjątkowo dziś do pracy jechałam autobusem, pożałowałam kasę na bilet i złapał mnie kanar
Do tego nie dał mi świstka, muszę go gdzies odebrać i specjalnie zrywać się z pracy oł jea
Wszystkiego najlepszego!
Ceonis
Ja po ovi waliłam testy codziennie jak stukniętaNo to pięknie zaczęłaś dzień Wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń a szczególnie tego jednego
Ja dziś siklam na patyk i biel bieli czyli 8dpo nie ma już ovitrelle w organizmie. Za to miałam sen ze miałam specjalny test ciążowy na którym była lupa do wypatrywania cieni
Alabama89
Aktualnie zamiast pracować leżę na leżaku pod drzewem i pije kawę nie powiem - jest milutko
Moja motywacja do pracy dalej bliżej zera- ale przede mną jeszcze tylko 6 dni pracy!
Ja od niedzieli siedzę w moim rodzinnym domu i niestety z uwagi na smierć Mamy to miejsce działa na mnie bardzo źle. Wczoraj większość dnia przepłakałam Do tego mój ojciec zachowuje się dość średnio. Na szczęście mam tu siostrę, która się po prostu wczoraj mną zaopiekowała dzisiaj przyjeżdża Stary wiec pewnie tez już będzie łatwiej
Za to miałam dziś śmieszny sen. Śniło mi się, że przyjechał do mnie do mieszkania mój ginekolog robić mi rezonans, który okazał się być histeroskopia a mi przed badaniem tak strasznie zachciało się kupę i nie mogłam jej zrobić a on na mnie czekał i było mi głupio
Moja motywacja do pracy dalej bliżej zera- ale przede mną jeszcze tylko 6 dni pracy!
Ja od niedzieli siedzę w moim rodzinnym domu i niestety z uwagi na smierć Mamy to miejsce działa na mnie bardzo źle. Wczoraj większość dnia przepłakałam Do tego mój ojciec zachowuje się dość średnio. Na szczęście mam tu siostrę, która się po prostu wczoraj mną zaopiekowała dzisiaj przyjeżdża Stary wiec pewnie tez już będzie łatwiej
Za to miałam dziś śmieszny sen. Śniło mi się, że przyjechał do mnie do mieszkania mój ginekolog robić mi rezonans, który okazał się być histeroskopia a mi przed badaniem tak strasznie zachciało się kupę i nie mogłam jej zrobić a on na mnie czekał i było mi głupio
V
vik_gosc
Gość
Hej dziewczyny, staramy się z mężem o pierwsze dziecko i proszę Was o poradę.
Mam cykle 29-30 dniowe i w tym intensywnie działamy od 12dc. Podczas któregoś stosunku bardzo czułam lewy jajnik ale dopiero między 16 a 18dc robiłam po 2dziennie testy owulacyjne ale były na "pół ciemne" więc pik przegapiłam. W 22dc zauważyłam sporo mlecznego śluzu a podczas stosunku w 24dc byłam strasznie mokra a mąż cały biały od mojego śluzu co nigdy nam sie nie przydarzyło. W dodatku od dwóch dni co jakiś czas pobolewa mnie brzuch choć to chyba za wcześnie żeby na okres bo według kalendarzyka powinnam go dostać w środę. Wiem że u każdej z Nas może być inaczej ale czy któraś z Was również była taka mokra a okazało się że jest w ciąży? Korci mnie zrobić już test ale to raczej jeszcze za wczesnie
Mam cykle 29-30 dniowe i w tym intensywnie działamy od 12dc. Podczas któregoś stosunku bardzo czułam lewy jajnik ale dopiero między 16 a 18dc robiłam po 2dziennie testy owulacyjne ale były na "pół ciemne" więc pik przegapiłam. W 22dc zauważyłam sporo mlecznego śluzu a podczas stosunku w 24dc byłam strasznie mokra a mąż cały biały od mojego śluzu co nigdy nam sie nie przydarzyło. W dodatku od dwóch dni co jakiś czas pobolewa mnie brzuch choć to chyba za wcześnie żeby na okres bo według kalendarzyka powinnam go dostać w środę. Wiem że u każdej z Nas może być inaczej ale czy któraś z Was również była taka mokra a okazało się że jest w ciąży? Korci mnie zrobić już test ale to raczej jeszcze za wczesnie
LadyCaro
Niestety, to czy któraś, z nas tak miala nie ma tu absolutnie żadnego znaczenie. Serio, nie ma co sie porównywać choć wiem, że korci. Wszystkie objawy które miałaś mialam i ja a nigdy w ciąży nie bylam. Któraś z dziewczyn pewnie tez miala i byla. Pisze to serdecznie, bez ironii czy cośHej dziewczyny, staramy się z mężem o pierwsze dziecko i proszę Was o poradę.
Poczekaj trochę i zrob test. Wiem jak bardzo analizujemy kazdy objaw jak chcemy zajść w ciaze... powodzenia
reklama
LadyCaro
I ze ktoś nie posprztal po sobie... no swinia ma wiecej kulturyJezu dziewczyny wchodze do kibla w pracy a tam kropki z gowna na desce i na scianie na wysokosci spłuczki jak? Pytam sie jak