reklama
olka11135
Fanka BB :)
Powinna przekraczać norme?? Przy takiej ciężko zajść w ciążę??
Nie powinna, ale np. skoro jesteś 8 dni po owulacji to możesz być w ciąży i może przekraczać wtedy.
Nie mówiąc już o tym, że nie wykonałaś badania do końca poprawnie.
A czy ciężko zajść w ciążę? Proszę Cię, tu jest masa dziewczyny które mają WSZYSTKO w normie i nie mogą zajść w ciąże od kilku lat. Każda zdrowa para, w każdym cyklu ma w zależności od wieku 20-30% szans na zajście
Podwyższona prolaktyna w 3 dniu cyklu zbadana poprawnie powinna być obniżona. Niemniej jednak kobiety karmiące piersią i mającą ją zwykle wtedy wysoką w ciąże też zachodzą
Erinti7
Pytanie do podróżujących: czy któraś z was brała kiedyś wycieczkę ze śniadaniem i obiadokolacją zamiast all inclusive i chodziła głodna? Oglądam właśnie oferty i zastanawiam się między ładniejszym hotelem a bh, czy brzydszy i all inclusive. Budżet niestety nie jest z gumy zeby wybrać taki z jednym i drugim
Lea2022
Moderator
generalnie w świecie par kobiecych w Polsce to nadal popularna opcja - idą na imprezę i zaciągają faceta do łóżka wabiąc na trójkącik.Kurde szkoda, że nie znajdę tego artykułu. To może jednak chodziło o oszczędność
No ale w każdym razie laski zachodziły w ciąże bez informowania typa
ogromna jest też grupa mężczyzn chętnych do bycia dawcą -niektórzy uczciwi, inni chcący wykorzystać. Osobiście nie wyobrażam sobie korzystania z takiej opcji i ze względu na to, że jest to zwyczajnie nielegalne i nieprzebadane, a cholera wie, co delikwentowi dolega i jeszcze nie ma żadnych regulacji i potem np kilkadziesiąt dzieci biologicznie spokrewnionych biega po mieście.
Też czytałam o takim właśnie "dawcy" z Wielkiej Brytanii, który przekazał wadę genetyczną 6 dziewczynkom
olka11135
Pytanie do podróżujących: czy któraś z was brała kiedyś wycieczkę ze śniadaniem i obiadokolacją zamiast all inclusive i chodziła głodna? Oglądam właśnie oferty i zastanawiam się między ładniejszym hotelem a bh, czy brzydszy i all inclusive. Budżet niestety nie jest z gumy zeby wybrać taki z jednym i drugim
Głodna to może nie, ale zwykle jak nie masz all to masz limitowane napoje i to się słabo opłaca
Lea2022
Moderator
swoją drogą - wiecie jaki w bankach spermy (tych renomownych) można zrobić casting?
Normalnie możesz do każdego delikwenta ściągnąć kilkunastostronicowy profil, który ma wszystko... od zdjęć z dzieciństwa, przez odręczną notatkę, nagranie głosu, historię medyczną 2 pokolenia wstecz, dane fizyczne (wzrost, waga, kolor oczu, skóry, włosów, grupa krwi itp), wykształcenie i historię edukacji, po ulubioną potrawę, sport, książki czy umiejętność gry na instrumencie. Ciekawa jestem czy wiecie to wszystko o swoich mężach (tak, tak, udary i zawały czy wady wzroku dziadków też są )
Normalnie możesz do każdego delikwenta ściągnąć kilkunastostronicowy profil, który ma wszystko... od zdjęć z dzieciństwa, przez odręczną notatkę, nagranie głosu, historię medyczną 2 pokolenia wstecz, dane fizyczne (wzrost, waga, kolor oczu, skóry, włosów, grupa krwi itp), wykształcenie i historię edukacji, po ulubioną potrawę, sport, książki czy umiejętność gry na instrumencie. Ciekawa jestem czy wiecie to wszystko o swoich mężach (tak, tak, udary i zawały czy wady wzroku dziadków też są )
olka11135
swoją drogą - wiecie jaki w bankach spermy (tych renomownych) można zrobić casting?
W sumie fajne. Ja np. zwracam uwagę na głos więc miało by to pewnie dla mnie znaczenie
reklama
pluto_nova
Moderator
Wpadam tylko się pochwalić, że ugotowałam bób i się zajadam - zapowiada się super noc z bąkami