Mmiiaa
Fanka BB :)
Dokładnie xD ale juz na oddziale to same anioły pani polozna przy wkladaniu cewnika trzymala mnie za reke i uspokajałano jakby nie zrobili jakiegos problemu to nie byliby sobą....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie xD ale juz na oddziale to same anioły pani polozna przy wkladaniu cewnika trzymala mnie za reke i uspokajałano jakby nie zrobili jakiegos problemu to nie byliby sobą....
to super ze nie musiałas sie jeszcze dodatkowo stresować opieka..Dokładnie xD ale juz na oddziale to same anioły pani polozna przy wkladaniu cewnika trzymala mnie za reke i uspokajała
A czemu?Hej, to ja zmieniłam login!
Tamten był jakiś przypadkowy, zainspirowany jakąś przypadkową piosenką, która mi wskoczyła w autoodtwarzanie. To miał być login na raz, nie sądziłam, że zostanę na dłużej niż jeden wieczór. No ale zostałam i poprzedni login mnie denerwował.A czemu?
Ale ze jak ten rebus jest dla mnie za trudny xDTamten był jakiś przypadkowy, zainspirowany jakąś przypadkową piosenką, która mi wskoczyła w autoodtwarzanie. To miał być login na raz, nie sądziłam, że zostanę na dłużej niż jeden wieczór. No ale zostałam i poprzedni login mnie denerwował.
Aktualny login jest związany z moim imieniem, taka mała podpowiedź
Mam! Irena?Tamten był jakiś przypadkowy, zainspirowany jakąś przypadkową piosenką, która mi wskoczyła w autoodtwarzanie. To miał być login na raz, nie sądziłam, że zostanę na dłużej niż jeden wieczór. No ale zostałam i poprzedni login mnie denerwował.
Aktualny login jest związany z moim imieniem, taka mała podpowiedź