reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Na pocieszenie: Malbork 2020, kolorowane

84D6574B-7885-4859-BCB3-D094A0FE6FA2.jpeg

Bo jak jacyś durni nie posmarowaliśmy się jak szliśmy na Baranią kilka dni wcześniej XD Bratu to nawet z twarzy skóra schodziła
A mój stary jak się tak opalił, to wieczorem jak nie było słońca chciał się dopiero filtrem smarować 😂😂😂 jakby miało mu to pomoc xD
Na szczęście już zbrązowiał, tylko dupa blada 😂

reklama
Mnie właśnie schodzi skóra z nosa... Trochę sobotniego spaceru po mieście w słońcu i mam kilka spalonych miejsc na twarzy... 😯
Ja się opalam od razu na brązowo, ale zima jestem biała

Za to mój mega przystojny brat jako jedyny z naszej trójki ma ciemna karnację, ledwie wiosna się zacznie, a on jakby z Honolulu wrócił. I jeszcze ma mega długie, podkręcone rzęsy, dlatego go nienawidze i kocham jednocześnie

Do góry