MyszkaMiki30
Fanka BB :)
Na mocne zjaranie polecam tabletkę przeciwbólową bo może być gorączka od środka
i na pieczenie też pomaga
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znalezlismy jogurt w sklepie i bedzie grany po kolacji, jak bedziemy sie pakować. I żel aloesowy. Boze jak to bolalo jak sie tym smarowalamPolecam maslanke![]()
Wlasnie wzielam 2 ibupromy i mi duzo lepiejNa mocne zjaranie polecam tabletkę przeciwbólową bo może być gorączka od środkai na pieczenie też pomaga
No opalenizna na rolnika, mój Stary taka ma i mam do tego sentyment
Bo jak jacyś durni nie posmarowaliśmy się jak szliśmy na Baranią kilka dni wcześniej XD Bratu to nawet z twarzy skóra schodziłaNo opalenizna na rolnika, mój Stary taka ma i mam do tego sentyment![]()
A mój stary jak się tak opalił, to wieczorem jak nie było słońca chciał się dopiero filtrem smarowaćBo jak jacyś durni nie posmarowaliśmy się jak szliśmy na Baranią kilka dni wcześniej XD Bratu to nawet z twarzy skóra schodziła
Mnie właśnie schodzi skóra z nosa... Trochę sobotniego spaceru po mieście w słońcu i mam kilka spalonych miejsc na twarzy...Bo jak jacyś durni nie posmarowaliśmy się jak szliśmy na Baranią kilka dni wcześniej XD Bratu to nawet z twarzy skóra schodziła
Mi co najwyżej skóra schodzi XD ta celtycka urodaA mój stary jak się tak opalił, to wieczorem jak nie było słońca chciał się dopiero filtrem smarowaćjakby miało mu to pomoc xD
Na szczęście już zbrązowiał, tylko dupa blada![]()
Ja się opalam od razu na brązowo, ale zima jestem białaMnie właśnie schodzi skóra z nosa... Trochę sobotniego spaceru po mieście w słońcu i mam kilka spalonych miejsc na twarzy...![]()