reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

W Krakowie zawsze chciałam mieszkać i się udało w koncu
Ja też zawsze marzyłam o Krakowie... Kiedyś na wycieczce szkolnej dotknęłam serca dzwonu Zygmunta i wypowiedziałam takie życzenie :-D I spełniło się 2 lata później! Może powinnam znów go dotknąć podczas jakiejś wizyty w Kraku... ;-) W ogóle tak sobie myślę, że gdybym miała kiedyś dziecko, to fajnie byłoby się tam na kilka lat przeprowadzić znowu...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też zawsze marzyłam o Krakowie... Kiedyś na wycieczce szkolnej dotknęła serca dzwonu Zygmunta i wypowiedziałam takie życzenie :-D I spełniło się 2 lata później! Może powinnam znów go dotknąć podczas jakiejś wizyty w Kraku... ;-) W ogóle tak sobie myślę, że gdybym miała kiedyś dziecko, to fajnie byłoby się tam na kilka lat przeprowadzić znowu...
Ja obiecałam Kościuszce ze kiedyś przyprowadzę pod jego pomnik dzieci.

W sumie dawno mnie u Jadwigi nie było. Może jej przykro jest nawet, bo miałam ja odwiedzić?

Chodzisz do któreś z klinik krakowskich ?
Na razie nie. Ale znalazlam ze szpital uniwersytecki ma poradnie niepłodności z ramach nfz. Jeśli w tym cyklu sie nie uda to sie tam zapisuje.
Ja nadal mam w głowie ze jednak poniżej roku sie staram. Powoli roboe badania ale mam nadzieje ze sie jeszcze uda...

Chyba cię zlapałam?😁😁
Chyba tak J. 🤣

reklama
Do góry