reklama
lady_in_blue
Fanka BB :)
Że idę z Wami, nie będę tu jak Najman siedziećNo właśnie, wiec jak ktos nie chce isc to przeciez spoko, sa tez watki kreskowe na ktorych większość z nas sie udziela i nie zamierza przestać. Spokojnie
@lady_in_blue maialas ba mysli, ze wynosisz sie z nami czy wynosisz sie w ogóle stad? Bo ja zrozumialam ze chcesz do prywatnej grupy ale może nie o to Ci chodzilo
Zobaczymy szanse są fifty fiftyMozesz miec racje, że zaraz wszystkie beda w ciąży ale Ty wśród nich bedziesz
Bibi89
Mnie nikt nie znalazł... Jestem rozczarowanaEj lasko znalazlam któraś ale nie wiem kto to
Ceonis
Oeeesuu a ja zrozumiałam, że nie chcesz iść z nami i nikt tu nie zostanie z Toba UffffŻe idę z Wami, nie będę tu jak Najman siedzieć
Zobaczymy szanse są fifty fifty
Mmiiaa
A przypomnisz jak masz na imie?Mnie nikt nie znalazł... Jestem rozczarowana
Nel331
Ogólnie lepiej ale problemy żołądkowe zostały, jestem słaba i codzienny ból głowyOjej biedna. Już lepiej? Jak się masz?
No ale nic, powoli zaczynamy działać
lady_in_blue
Dobrze mi idzie dzisiaj komunikacja i w ogóle życie ;D...Oeeesuu a ja zrozumiałam, że nie chcesz iść z nami i nikt tu nie zostanie z Toba Uffff
Ceonis
To raczej ja jestem trep, bo lejdi zrozumiała, a ja nieDobrze mi idzie dzisiaj komunikacja i w ogóle życie ;D...
Bibi89
No nie wiem, bo wtedy będzie za łatwo chyba że Ci się nie uda to podpowiemA przypomnisz jak masz na imie?
reklama
Mmiiaa
Przykro mi ale nie moge znaleźć zadnej hiszpańskiej dżagi z psemNo nie wiem, bo wtedy będzie za łatwo chyba że Ci się nie uda to podpowiem