Anka_83
Fanka BB :)
A jak w ogóle wrażenia po pierwszym tygodniu?No mi pewnie bedzie szybciej leciec jak bede sama ogarniala swoja prace. A teraz to tak mam co robic jak ktos ma czas sie mna zająć;D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak w ogóle wrażenia po pierwszym tygodniu?No mi pewnie bedzie szybciej leciec jak bede sama ogarniala swoja prace. A teraz to tak mam co robic jak ktos ma czas sie mna zająć;D
Mu bardzo mocno negocjowaliśmy umowę. Podpisywaliśmy jak byly obostrzenia i nie wiedzieliśmy czy i kiedy zniosą na lato - slub byl we wrześniu 2021. Musze powiedziec ze to była droga przez mękę, właściciel na każdą nasza zmianę dopisywał cos od siebie. Ale w koncu sie udalo w kształcie jakim chcieliśmy, bez ryzyka ze jak rzad zakaze wesele to będziemy musieli cos płacić...To gdzieś niedaleko mnie
Ja najpierw zobaczę jak jest skonstruowana umowa, mam zamiar ją negocjować jeśli będzie coś co będzie świadczyć o tym, ze nagle mi koszt wesela podniesie o 40% to będę tam negocjować Wszystko jasne inflacja itd. Ale też bez przegięcia pały
Mieszkałam 6 lat w Krakowie, kocham to miastoKraków ale to obecnie, pochodze z Pomorza, a studiowałam w Toruniu.
W Krakowie zawsze chciałam mieszkać i się udało w koncu
Bardzo spoko. Ale bedzie napewno duzo bardziej wymagajaca praca niz ta dotychczas, ale z tego sie bardzo ciesze. Naucze sie nowych rzeczy, rozwine sie. No i hajs sie bedzie zgadzal.A jak w ogóle wrażenia po pierwszym tygodniu?
To to będą dopiero staraczki bez taboooJa nie mam insta ale ja chcem z Wami do tej grupy gdzie będą zdjęcia trzonów
To świetnie A ludzie spoko? Można się dogadać?Bardzo spoko. Ale bedzie napewno duzo bardziej wymagajaca praca niz ta dotychczas, ale z tego sie bardzo ciesze. Naucze sie nowych rzeczy, rozwine sie. No i hajs sie bedzie zgadzal.
Póki co bardzo. Ale wiadomo, ze może potem cos wyjść. Co mnie cieszy to dogaduje sie z ziomkiem co mnie uczy, a mowili mi o nim ze on taki zamkniety. Moze i zamkniety ale mamy nic porozumienia jakas. No ogólnie boje sie cieszyć bo jest zbyt dobrze xDTo świetnie A ludzie spoko? Można się dogadać?
No to oby tak dalej!Póki co bardzo. Ale wiadomo, ze może potem cos wyjść. Co mnie cieszy to dogaduje sie z ziomkiem co mnie uczy, a mowili mi o nim ze on taki zamkniety. Moze i zamkniety ale mamy nic porozumienia jakas. No ogólnie boje sie cieszyć bo jest zbyt dobrze xD