reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
To gdzieś niedaleko mnie 😂😂

Ja najpierw zobaczę jak jest skonstruowana umowa, mam zamiar ją negocjować jeśli będzie coś co będzie świadczyć o tym, ze nagle mi koszt wesela podniesie o 40% to będę tam negocjować 😂Wszystko jasne inflacja itd. Ale też bez przegięcia pały 😂😂😂
Mu bardzo mocno negocjowaliśmy umowę. Podpisywaliśmy jak byly obostrzenia i nie wiedzieliśmy czy i kiedy zniosą na lato - slub byl we wrześniu 2021. Musze powiedziec ze to była droga przez mękę, właściciel na każdą nasza zmianę dopisywał cos od siebie. Ale w koncu sie udalo w kształcie jakim chcieliśmy, bez ryzyka ze jak rzad zakaze wesele to będziemy musieli cos płacić...

To świetnie :) A ludzie spoko? Można się dogadać?
Póki co bardzo. Ale wiadomo, ze może potem cos wyjść. Co mnie cieszy to dogaduje sie z ziomkiem co mnie uczy, a mowili mi o nim ze on taki zamkniety. Moze i zamkniety ale mamy nic porozumienia jakas. No ogólnie boje sie cieszyć bo jest zbyt dobrze xD

Uff dotarłam do końca;) ja od tygodnia jestem troche nie-internetowa bo mama do mnie przyjechała i po pracy mam inne zajęcia. A jeszcze przyjechała z pieskiem wiec mam małego towarzysza - upodobała mnie sobie i nie opuszcza na krok.
W weeke d poszliśmy na spacer na Stare Miasto i tak się skończyło ze moja mama musiala ja nieść 🤣🤣🤣
20220703_162201.jpg

reklama
Do góry