reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
masz do polecenia jakiś fajny mniej znany o polskich sprawach? Bo ja jedynie mogę zdzierżyć Justyne Mazur i Olgę Herring, a w reszte nie mogę się wkręcić... Kryminatorium mi obrzydło już dawno
Ja czasem słucham czasem na tik toku 😄
ja nie rzygałam, ale za to wstydziłam się pić browary więc stary m chodził i sobie przelewałam to szklanki że niby sok jabłkowy :D
Panna młoda browarowa
Jeju ja też kocham piwo 🙈 już jako dziecko ciągnęło mnie do piwa 😂 tata raz dał mi na paluszku spróbować i później nie mógł się ode mnie odpędzić 😄 tak zostało do dziś 😁

Ja czasem słucham czasem na tik toku 😄

Jeju ja też kocham piwo 🙈 już jako dziecko ciągnęło mnie do piwa 😂 tata raz dał mi na paluszku spróbować i później nie mógł się ode mnie odpędzić 😄 tak zostało do dziś 😁
nooo ja zawsze też lubiłam. I teraz moja dusza płacze bo nie mogę :D
właśnie jem kolacje i meta już na mnie spogląda

Pytanie do dziewczyn które zażywają Miovelie Nać od rana kłócie lewego jajnika (owulacja powinna być w tym miesiącu z lewego ) plus śluz zabarwiony troszeczkę krwią. Myślicie ze zwiastuje go owulacje, nie zaczęłam robić w tym miesięcy testów bo już mi się nie chce 😁
Ja w tym cyklu dopiero za zaczęłam to łykać i pić i jestem w 7dc, nic nie boli, nie plamię.

reklama
Do góry