Moonstone
Moderator
O 23 XDA wyniki to przepraszam kiedy beda?!
A nie, to tylko moje laboratorium takie genialne XD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O 23 XDA wyniki to przepraszam kiedy beda?!
wyniki bety mam szybko, na proga 2 dni czekamA wyniki to przepraszam kiedy beda?!
@pluto_nova ewidentne chce nas doprowadzić do zawałuA wyniki to przepraszam kiedy beda?!
A stres nie sprzyja cionszy@pluto_nova ewidentne chce nas doprowadzić do zawału
No dokładnie ja nawet owulacji jeszcze nie mam bo mi się przesunęła na 17 dzień cyklu, a ona nas tu katuje brakiem bety@pluto_nova ewidentne chce nas doprowadzić do zawału
Właśnie! Ja i bez tego się stresuje bo niedługo prenatalne a właśnie przeczytałam, że u znajomej zle wyszłyA stres nie sprzyja cionszy
O nieee, a co jest nie tak?Właśnie! Ja i bez tego się stresuje bo niedługo prenatalne a właśnie przeczytałam, że u znajomej zle wyszły
Powiedz ze w ciąży jesteś. Ja tak ostatnio zrobiłam - chociaż głupio było mi strasznie ale w przeciwieństwie do dziewczyny ktora pobierała ze mną dzień wcześniej ja się przynajmniej grzecznie zapytałam a nie oznajmiłam ze jestem w ciąży i proszę mi ustąpić kolejkę (miałam ochotę jej odpowiedzieć wtedy, ze ja tez ale nie chciałam być niemiła)Nawet bym się do labo niw pchała z rana, bo wiem co tam się dzieje! 2 godziny by mi zeszło, tyle dziadków ze swoimi urynami i wszyscy na morfo, bo to tylko rano do danej godziny Wolę wejść p 13:00, oddać krew bez stresu i wyjść