reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Otóż to. Nie dajmy się zwariować ale to chyba każdy musi przez to przejść, ja obawiam się że to dopiero przede mną. Te słynne „odpuścić” 😂😂 to może nie tylko chodzi o to odpuść to zajdziesz, może jest w tym drugie dno, odpuść trochę to zaczniesz żyć 😂😂😂 ja w sobotę usłyszałam, ze nie mogę mieć tyle nerwów w pracy bo to mi nie pomoże na pewno w zajściu. No ale mając taka robotę jak ja się kurłła mam nie wku….. ehhh.

Powiem Ci zrobiłaś mi takiego smaka na urlop, że chyba wezmę sobie wolne pojadę nad morze (daleko nie mam bo mieszkam w Trójmieście 😂) i szukam lotów!
Powiedz tej osobie ze koleżanka adwokat ma męża ratownika medycznego i dali radę, wiec dziękujesz za głupie rady :D

reklama
Powiedz tej osobie ze koleżanka adwokat ma męża ratownika medycznego i dali radę, wiec dziękujesz za głupie rady :D
No otóż to! Mówię ok, w pracy ciężko kiedyś ją zmienię to że jestem tam jeszcze to kwestia czasu… poza tym kończę pracę i myśle o czymś innym. Praca to nie jest mohe całe życie. Nie sposób w życiu się „nie przejmować” i nie denerwować. 😂

Lewy niedrozny, prawy drozny. Nie bede ukrywać ze bolalo, krzyczałam. Po mialam dalej straszne skurcze i jeszcze dwojke mi sie szalenie zachcialo w tych bolach wiec lecialam na kibel😅 teraz juz lekkie skurcze i troche mi niedobrze
O Jezu. Miałaś sprawdzaną drożność? Ja nie miałam nigdy ale słyszałam, że boli 😨

reklama
Hej koleżanki, mam 17 dzień cyklu. Czy ktoś się synchronizuje mniej więcej? 😁
Kto testuje w najbliższym czasie?
Ja mam 19. Wg apli owu miała być w sobotę ale czułam we wtorek , że to już lada dzień i faktycznie testy owu mi to potwierdziły, wiec miałam w środę albo w czwartek. Także podobnie jedziemy 😂😂

Do góry