reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Ja dopiero doczytałam, że u was była ta przerwa. No to powiem Ci że nie wiem. Bo z drugiej strony ja nie wyobrażam sobie czekać aż rok. Mój mąż nie jest przekonany, bardzo przeżył to CP - choć bardziej tu chodziło o strach o moje życie. Ale on zawsze mówi że decyzja należy do mnie bo to ja według mniego ponoszę większy koszt i emocjonalny i fizyczny

Tak, byla przerwa, ale to tez ze wzgledu na szczeniaczka (kupilismy 2 tygodnie przed tym jak zaszlam w ciaze) i przez zmiana mojej pracy. Stara praca byla bardzo stresujaca i chcialam ja zmienic jeszcze zanim zajde w ciaze a tu niespodzianka. No i chcielismy jeszcze pieniadze odlozyc zeby sie nie stresowac. Wiec mi powiedzial, ze bedziemy sie starac, ale na spokojnie odchowajmy troche suczke i zbierzmy troche pieniedzy. A ja przez cala burze hormonow mialam mega parcie na dziecko i bez przerwy mu wiercilam dziure. Dlatego tez sie zamknal w sobie, bo mialam napady histerii i placzu, ze chce dziecko, gdzie wczesniej ustalislismy, ze na spokojnie 😔

Moja suczka dostała cieczkę i wyglada jakby chciała się zabić kołkami od krzesła 😂

Załączniki

• A61AB290-2608-4E38-9257-F8236C5C1D8B.jpeg
    A61AB290-2608-4E38-9257-F8236C5C1D8B.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 100
reklama
Do góry