reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Choć jedna, dziękuję 🥺❤️
W razie czego, to pinki trzeba rozmontować, bo mają kijowy plastik w okienku 😂
Po rozmontowaniu jest jeszcze bardziej biały 😂😂😂

Swoją droga koleżanki dwie z pracy które mają dzieciaczki obie mówiły mi , że testowały się przed okresem natomiast ani w jednej ani w drugiej ciąży żadnej z nich test nie wyszedł pozytywny. Dopiero dzień po spodziewanej miesiączce wyszły pozytywne. Zastanawiam się czy to kwestia czułości testów czy jest coś jeszcze. Teoretycznie jak doszło do zapłodnienia to jajeczko powinno się zagnieździć maks do 12 dnia po zapłodnieniu.

reklama
274679278_1542324546153310_6195008947592135006_n.jpg

O matko, ja takich testow mialam pelna torbe :D robilam testy nalogowo (co godzine). I niby mloda nie jestem i wiem, ze dzien “po” nie ma sensu robic testu, ale co tam :D ale mi wstyd. Tylko Wy to wiecie ;)
Spoko, laska, nie jesteś tutaj jedyna, która odwala takie głupstwa :D
Grunt to być świadomym, że mądre to to nie jest :D

Mnie wczoraj tez tak bolał, a okres powinnam dostać w niedziele, maks w poniedziałek. Ale te śledzie z czekolada coś mi mówią, że będzie wcześniej.
Mnie wczoraj wieczorem też bolał i byłam przekonana ze przyjdzie dziś!

Ale nic…

Ja też wczoraj ale śledzie i śliwki, do truskawek nie dojechałam, byłam już zbyt najedzona 😂

reklama
Do góry