Lea2022
Moderator
Owulacyjne! Koleżanki siostry sąsiadki bratu nie pokazały ciąży i się sprawdziło, więc na pewno działa!Ekstra, dzięki! Zamówię!
Też tak myślę, pryszcz to znak! Zdecydowanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Owulacyjne! Koleżanki siostry sąsiadki bratu nie pokazały ciąży i się sprawdziło, więc na pewno działa!Ekstra, dzięki! Zamówię!
Też tak myślę, pryszcz to znak! Zdecydowanie
Tak, dokładnie cywil. Ja niestety mam egzaminy ustne. Izba już od tego roku odchodzi ale jestem ostatnim rocznikiem który ma egzamin ustny. I tak siedzisz przed komisja która z głowy wymyśla kazusy i sobie urządza rozmowy godzinne. Po karnym siedziałam 45 minut wychodząc czułam jakby walec mnie przejechał...Drugi rok był fajny bo był cywil, a ja z karnym miałam wtedy kosę.
Jak to życie wszystko śmiesznie weryfikuje
Ja rozumiem, ze musi dojrzeć, ale to niech pozwolą chociaż wpisać ojciec nieznany, a nie zmuszają do ściemy.Wiesz, to wszystko jest strasznie trudne. Myśle ze Polska jeszcze musi do wielu spraw dojrzeć.
Mogę się za to pochwalić działalnością pro bono dla kobiet protestujących po zaostrzeniu prawa aborcyjnego. Na youtubie nawet jest nasz filmik z tamtych czasów
To myśmy mieli najpierw pisemny (apelacje) i jak zdaliśmy to wtedy był egzamin ustny. Ale nas było 11 na rokuTak, dokładnie cywil. Ja niestety mam egzaminy ustne. Izba już od tego roku odchodzi ale jestem ostatnim rocznikiem który ma egzamin ustny. I tak siedzisz przed komisja która z głowy wymyśla kazusy i sobie urządza rozmowy godzinne. Po karnym siedziałam 45 minut wychodząc czułam jakby walec mnie przejechał...
A czemu?A ja mam dziś wkurwa, że musimy zawiesić starania do sierpnia a najpewniej do września jak nie dłużej
ja właśnie te pinki kupiłam ale owulacyjne. Leżą sobie grzecznie. Ja byłam przekonana że owulka będzie w okolicach soboty ale robiłam już w tym tygodniu testy owulacyjne w środę i w czwartek i były mocne kreski, więc wzięłam narzeczonego w obroty. Ogólnie brałam kiedyś tabletki anty. ODstawiłam i wróciło libido. Dni płodne, dotknie mi nogę.. a ja już oczy jak pięć złotych i myślę " HAAANIII AJM REEEDIII'Owulacyjne! Koleżanki siostry sąsiadki bratu nie pokazały ciąży i się sprawdziło, więc na pewno działa!
Bo wracamy do koncepcji ze mam wadę macicy i dostałam skierowanie na rezonans. Badanie mam umówione na 16.07, na opis czeka się kolejnej dwa tygodnie. Po wynikach decyzja co dalej. Czy jeszcze raz histeroskopia - i tak sobie cykl za cyklem poleciA czemu?
Ale może odkryją coś co pozwoli pchnąć starania do przodu. Mocno trzymam za to kciukiBo wracamy do koncepcji ze mam wadę macicy i dostałam skierowanie na rezonans. Badanie mam umówione na 16.07, na opis czeka się kolejnej dwa tygodnie. Po wynikach decyzja co dalej. Czy jeszcze raz histeroskopia - i tak sobie cykl za cyklem poleci
Ja sie z owulakami bawię kilka miesięcy z przerwami. Najlepiej mi się barwia i sa cenowo ok te z domowego laboratorium .ja właśnie te pinki kupiłam ale owulacyjne. Leżą sobie grzecznie. Ja byłam przekonana że owulka będzie w okolicach soboty ale robiłam już w tym tygodniu testy owulacyjne w środę i w czwartek i były mocne kreski, więc wzięłam narzeczonego w obroty. Ogólnie brałam kiedyś tabletki anty. ODstawiłam i wróciło libido. Dni płodne, dotknie mi nogę.. a ja już oczy jak pięć złotych i myślę " HAAANIII AJM REEEDIII'