reklama
AneczkaK
mama bambulinkow
No to ja sie pochwale tesciowa w sobote bylismy z nia w hurtowni i kupila nam:Materacyk do lozeczka, kolderke z poduszka,wanienke,poszewki na posciel,przewijak,recznik z kapturkiem i flanelowe pieluszki z obrazkami ;D ;D ;D Troche mi sie humor poprawil po tych zakupach bo czulam ,ze nic jeszcze nie mamy.Teraz jeszcze moze Brata naciagne na kupno fotelika i pozyczymy z 500zl do oddania jak bedzie becikowe Bo jednak jeszcze sporo musimy kupic (nie tylko dla dzidzi ale do mieszkania duperelki typu wieszaki na reczniki itp.)
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
ANECZKO nic tylko worek pieniędzy ale dla dzieciaczków to i ja bym wszystko oddała ,.Fajnie że ktoś cię wspomoże ,taka pomoc dużo daje i na pewno troszkę odciąży .
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
kAŻDA Z NAS CHCE ŻEBY NASZE DZIECKO MIAŁO WSZYSTKO ŁADNE I ŻEBY NIC MU NIE ZABRAKŁO DLATEGO TO JEST TAKIE PRZYKRE JAK BRAKUJE...MY MUSIMY Z 500 ZŁ POZYCZYĆ NA FOTELIK I TEZ ODDAMY Z BECIKOWEGO A NA POCZĄTKU CZERWCA MUSIMY ODDAĆ JESZCZE 700 ZŁ : NAJBARDZIEJ MAM ŻAL DO TEŚCIA,BO TEŚCIOWA ZAGRANICĄ POMAGA NAM JAK MOŻE,KUPUJE DLA MAŁEGO RÓŻNE RZECZY,A ON NAWET ANI RAZU NIE ZAPYTAŁ JAK SIĘ CZUJĘ NIE MÓWIĄC JUŻ O JAKIEJKOLWIEK POMOCY FINANSOWEJ...TYM BARDZIEJ ŻE OBOJE NIE PRACUJEMY...NO CÓŻ...I TAK GO NIGDY NIE LUBIŁAM
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Nie przejmuj się OLU ,mnie teściowa nigdy nic nie kupiła choć wiedziała jak jest ciężko a najlepszym tekstem wypaliła w chrzciny syna do mojego męża : Adasiu biedaku ty mój masz tu 100 zł. na piwo .Aż mnie zatkało ,ale tego tekstu nigdy nie zapomnę .Czasami w duchu tak sobie myślę ,dlaczego tak jest że niektórzy mają fajnych rodziców i teściów a niektórzy muszą się non stop o coś przepychać .Aż miło na sercu ,jak rodzice z jednej i z drugiej strony starają się pomóc dzieciom .Tak powinno być,w szczególności że wy nie pracujecie i wiem jak wtedy jest trudno
moja teściowa lata po lumpeksach i wyszukuje okazje dla wnuczusia
Olu-nie przejmuj sie teściem, chłopy toczasem dziwna rasa
dobrze, że dają becikowe, zawsze można na to konto pożyczyć, chociaż "dzieciowe" wydatki jak na razie to czubek góry lodowej z tego, co wydamy na dzieci później
Olu-nie przejmuj sie teściem, chłopy toczasem dziwna rasa
dobrze, że dają becikowe, zawsze można na to konto pożyczyć, chociaż "dzieciowe" wydatki jak na razie to czubek góry lodowej z tego, co wydamy na dzieci później
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Hehe,nie musze kupować łóżeczka Darek właśnie pojechał do babci po łóżeczko po jego siostrze,jest białe i potem można zdjąć jedną część i jest tapczanik ale ja chcę przemalować je na zielono,a na przednią sciankę (jest zabudowana) kupiłam dzis na Allegro takie sliczne drewniane zwierzątka i je ponaklejam,mam nadzieję,że fajnie to wyjdzie! Pokażę wam fotki jak już to zrobię
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Olu ja dla ADZI miałam łóżeczko po mojej siostrze które jeszcze robił mój tato .ŁÓżeczko przeżyło moją siostre ,imoje dzieci .Odnowiliśmy ,przemalowalismy z jasnego na ciemny orzech i sprawdziło się .
Na pewno po odnowieniu będzie piękne
Na pewno po odnowieniu będzie piękne
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
No w końcu się pochwalę nową pościelą jesli tylko wejdzie i rożkiem
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
zmieniłam nasycenie bo wyszły strasznie jasne