reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
niestety ewan,odłożyłam pranko...może jutro sie uda...
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
dzięki i nawzajem cos ten czerwiec kiepsko sie zaczął pod względem pogody...zobaczymy jak będzie dalej...
AneczkaK
mama bambulinkow
Ja juz pierwsze pranie mam za soba ;D cudownie sie wiesza takie pranie(takie maciupkie to wszystko).jeszcze musze wyprac kocyki i material z wozka bo sie przykurzyl a.. no i jeszcze troche bialych ciuszkow bo nie wrzucalam razem ze wszystkim.Pomyslec ,ze pranie moze dac tyle radosci :laugh:
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
a jak pierzecie kolory? Wszystkie razem czy np niebieskie razem,czerwone razem itp...ja mam większość ciuszków pastelowych ale te kolorowe też są,nie daj Boże zeby mi coś pofarbowało...40 stopni wystarczy?
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Ja wszystkie pastele prałam razem w 50 stopniach a już ciemne pajacyki i bluzy osobno ,bo bałam się mieszanki kolorów na tych jasnych.
W sobotę przyjeżdża już wózio i łóżeczko i do tego jeszcze trochę ubranek ,już się nie mogę doczekać .Malutki bedzie z nami w pokoju ,żeby nie budził tamtych szkrabów a i dla mnie bedzie lepiej
W sobotę przyjeżdża już wózio i łóżeczko i do tego jeszcze trochę ubranek ,już się nie mogę doczekać .Malutki bedzie z nami w pokoju ,żeby nie budził tamtych szkrabów a i dla mnie bedzie lepiej
reklama