reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

reklama
Ja juz pierwsze pranie mam za soba ;D cudownie sie wiesza takie pranie(takie maciupkie to wszystko).jeszcze musze wyprac kocyki i material z wozka bo sie przykurzyl a.. no i jeszcze troche bialych ciuszkow bo nie wrzucalam razem ze wszystkim.Pomyslec ,ze pranie moze dac tyle radosci :laugh:

a jak pierzecie kolory? Wszystkie razem czy np niebieskie razem,czerwone razem itp...ja mam większość ciuszków pastelowych ale te kolorowe też są,nie daj Boże zeby mi coś pofarbowało...40 stopni wystarczy?

Ja mam kolory bardzo rozne i pralam wszystko razem bo inaczej nie dalo rady.Mysle ,ze 40st wystarczy choc ja pralam w 60 bo nie moglam sie zdecydowac ;) Ale chyba druga partia bedzie w 40 bo i tak chce to przeprasowac

Ja wszystkie pastele prałam razem w 50 stopniach a już ciemne pajacyki i bluzy osobno ,bo bałam się mieszanki kolorów na tych jasnych.

W sobotę przyjeżdża już wózio i łóżeczko i do tego jeszcze trochę ubranek ,już się nie mogę doczekać .Malutki bedzie z nami w pokoju ,żeby nie budził tamtych szkrabów a i dla mnie bedzie lepiej

reklama
ja prałam w kilku grupach kolorystycznych:
-białe (na 80 stopni nawet)
-pastelowe
-ciemne
-czerwone
a że było tego sporo to każdy kolor i tak był pełen wsad pralki

Do góry