reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

reklama
moja teściowa jest kochana! Kupiła mi ten kosz na brudne pieluszki,Diaper Champ :),wyniosło ją to 30 dolarów więc cena podobna jak u nas...ale się cieszę,może znajomy jak będzie leciał do Polski za miesiąc mi go przywiezie. Sprezentowała nam jeszcze łóżeczko,kosz na kółkach,białe,z falbankową budką ;) tylko ciekawe jak ona to przywiezie 8) miała wracać w czerwcu a przedłużyła pobyt do sierpnia,a wtedy to już mały będzie na świecie ;D

Wiem że ostatnio moze nie jestem na bieżąco na naszych wątkach i może sie powtórze jakby co to wybaczcie ;) KUpujecie dziewczyny laktator?

Ja kupuję,ale ręczny i jakis niedrogi na początek bo nie wiem jak to bedzie z pokarmem....a potem zobaczymy,myslałam o Avencie.

..Tez slyszalam ze Aventu jest najlepszy...reczny z dwiema butelkami kosztuje ok.180 zl..sama nie wiem czy warto inwestowac...a jezeli okaze sie niepotrzebny...hmm...

reklama
Olu i to chyba najlepszy pomysl...najwyzej bedziemy kupowac na szybko..ale miejmy nadzieje ze obedzie sie bez!!!:)

Do góry