reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

reklama
Aniu nie mogłam schować tej pościeli bo cały czas chciał sobie z nią robić zdjęcia :laugh: :laugh:Chyba będe musiała poszukać takiej milusiej pościeli choć to będzie trudne ,bo rzadko spotyka się taką kolorową na zwykłą kołdrę.No i miała baba kłopot ;D ;D

Jak nie znajdziesz takiej dużej pościeli to kup materiał i mu uszyjesz bo rzeczywiście widac że sam by chciał mieć taką pościel ale to normalne jakbyś nie spodziewała się dzidziusia to pewnie by nawet nie chciał słyszeć o takiej pościeli bo przecież jest dużym chłopakiem ale z naszymi dziećmi tak już jest :laugh: :laugh: :laugh:

ON to jest taka przytulanka w przeciwieństwie do córy ,śpi jeszcze ze swoim misiem i oczywiście ze mną .Ładuje się do łóżka korzystając z okazji :laugh: :laugh:

Moja pościel i prześcieradełka czekają na poczcie na odbiór, ale pójdę po nią późnym wieczorkiem, nie ma tam wtedy tylu starych bab robiących gigantyczne kolejki. A w sobotę zamówiliśmy mebelki i pod koniec tygodnia, będzie malowanko i urządzanko pokoiku. Och jak się nie mogę doczekać.

reklama
No megi,przygotowania idą całą parą! :) My jutro weźmiemy się chyba za malowanie łóżeczka,potem zamówimy materacyk i pościel. Ja już dziś zaczynam pakowanie torby do szpitala,niestety z praniem rzeczy dzidzi muszę poczekać ze 2 dni bo jest strasznie zimno no i dużo prania domowników sie zebrało i nie mam wolnej suszarki ::)

Do góry