reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

CZESC WAM!!! WPADLAM DO WAS NZ CHWILKE ZOBACZYC JAK SIE PRZYGOTOWYWUJECIE NA PRZYJSCIE NA SWIAT DZIECIATKA!JA JUZ MAM 5,5 MIESIECZNA CORCIE I TEZ ZROBILAM DLA NIEJ MALY POKOIK ALE UWIEZCIE MI MOJ STRACH I MOJE SERDUCHO NIE POZWOLILO MI NA TO BY ZOSTAWIC MOJA CORCIE SAMA W SWOIM POKOIKU I WSTAWILISMY SWOJE LOZKO DO JEJ POKOIKU!JEST JESZCZE WIELE INNYCH PLUSOW SPANIA W JEDNYM POKOJU Z DZIECKIEM NAPEWNO ULATWIA KARMIENIE NP NOCNE A SZCZEGOLNIE W CZASIE POLOGU,TERAZ JAK SIE BUDZI W NOCY TO PRZEKRECA GLOWKE W STRONE NASZEGO LOZKA I SIE CIESZY ZE WIDZI SWOICH RODZICOW A NAJLEPIEJ JEST RANO JAK SIE OBUDZI I WIDZI ZE JA SPIE<A JA OCZYWISCIE JEDNYM OKIEM PODGLADAM>TO SIE ROZGADUJE PO SWEOJEMU I TYLKO CO JAKIS CZAS ZERKA CZY JA JUZ OTWORZYLAM OCZY! CUDOWNE PRZYWITANIE DNIA!!! A TO TYLKO TAKA MOJA OPINIA! POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE!!!!!!!!!

reklama
dzieki iwonko za wizyte, ja wlasnie rozwazam taka mozliwosc. Slyszalam nawet ze niektore mamy polecaja spac z dzieciem w łożku ale ja sie boje ze przygniote wiec napewno dzidzi bedzie mialo swoje lóżeczko. Widzialam nawet male łóżeczka przymontowane do dużego.. dla zainteresowanych zalaczam zdjecie

Niezly bajer to lozeczko ;D pewnie by sie przydalona poczatek.Ja bede miala dzidzie u nas w pokoju ale tez balabym sie z nim spac w lozku.Pozniej przeprowadze Wicia do jego pokoju i kupie nianie elektroniczna ;)

SUPER TE NIBY LOZECZKO A CO DO SPANIA RAZEM W JEDNM LOZKU TO JA TEZ SIE BALAM BO ZDARZALO MI SIE I TO NAWET CZESTO WSPOLNE SPANIE ALE PRZYNAJMIEJ JA TO BYLAM TAKA WYCZULONA ZE NAWET PRZEZ SEN NIE DRGNELAM ALE TO JUZ CHYBA W GRE WCHODZI INSTYNKT MACIERZYNSKI ALE JEDNAK NIE JEST TO WYGODNE NA DLUZSZA METE ::)

ja (okazuje sie, ze na szczescie ;)) nie mam tego problemu bo mamy jeden pokój :)) Gorzej bedzie poźniej.. ale szukamy juz czegos na zamiane :)

tez stałam przed dylematem czy z nami w sypialni czy w innym pokoiku ale ostatecznie to ja się do maluszka wyprowadzę i stopniowo będę do sypialni powracać. Jak bedę u niego to łatwiej karmić i nadzorować a jak podrośnie to stopniowo odzwyczajać, nie chce by dziecko do 9 lat spało z nami jak sie przyzwyczai a ciężko byłoby tego oduczyć podejrzewam

reklama
Elpis78 pisze:
iwonka2006 pisze:
Elpis78 JA TEZ MAM JEDEN DUZY POKOJ ALE PODZIELILISMY NA DWA MNIEJSZE A W KAZDYM JEST OKNO :p

hmm no my w sumie tez mamy 2 okna ale calosc ma 18 m, wiec małe klitki by były :)
A MY MIELISMY 15 METROW I TEN DLA DZIDZIUSIA POKOIK JEST WYSTARCZAJACY JAK NA RAZIE A DRUGI POLACZONY JEST Z KUCHNIA ROZWALILISMY SCIANE I POWSTAL W TYM MIEJSCU BAREK A W MIEDZY CZASIE TEZ MAMY NA OKU ZAMIANE MIESZKANKA ALE POCZEKAMY JAK SIE COS TRAFI NAPRAWDE DOBREGO A NA RAZIE JEST OK I WSZYSCY TO POTWIERDZAJA CO WIDZIELI PO REMONCIE!

Do góry