reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

No to wszystko na dobrej drodze Aneczko! Mam nadzieje jeszcze ze to beda faktycznie smieszne pieniadze!!! Zycze udanej transakcji!!! ;D
A ty Olenko moze trafisz na nastepna okazje i ktos jeszcze bedzie chcial cie obdarowac zanim cos do komisu wstawi!!! ;D

reklama
a propos rzeczy używanych-mnie baby przestrzegają, żeby ze szpitala i do chrztu obowiązkowo mieć wszystko nowe-żeby dziecko potem przez całe życie nie chodziło w obcych koszulach... słyszałyście o czyms takim?

Ja nic takiego nie slyszalam ale moje dziecko i tak mialo dostac wszystko nowe, wlasnie na te okolicznosci jak wyjscie ze szpitala i chrzciny! poprostu moda do chrztu sie zmienia i ja chce cos sama dla mojego synka wybrac a jak sie uda to chrzciny beda w rocznice naszego slubu bo to akurat niedziela wypada!

A jak jest w waszych szpitalach,dziecko ubierają na czas pobytu w szpitalne ciuszki czy mozecie przywieźć swoje?

U mnie (Niemcy) jest tak ze ja nic nie musze ze soba brac, ani dla siebie ani dla dziecka! Zadnych pampersow itd! Oczywiscie ze ja wezme swoje rzeczy bo nie ma to jak spac we wlasnej koszuli! Najbardziej mnie cieszy ze moj maz bedzie mogl ze mna w szpitau spac!!

Wiem jak to jest w Niemczech.Może kiedyś u nas tak będzie.PO porodzie kuzynki w niemczech Było szpitalu ciacho kawa owoce wielki fajer.Podobało mi sie to_Oczywiście nie było tłumu tylko pare osób za pozwoleniem uzynki.Ale byłam tym bardzo oszołomiona.

Oj u nas jeszcze tak nie ma...ale ja biore dla maluszka swoje ciuszki i dla siebie też koszulkę i do porodu o po porodzie,jakos nie chce byc w tych szpitalnych,jakie by one nie były...

reklama
U mnie w szpitalu pakują maluszka w szpitalne ciuchy a szkoda bo chciałam żeby córcia była w nowych rzeczach które kupiłam.Pozatym myslałam że to takie udogodnienie dla szpitala by było.....

Do góry