reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Oj nie wiem Aneczko,może jednak gdzieś takie są...a jak nie to moze Bartuś złota rączka je dla ciebie wystruga a potem ty je pomalujesz?
Jeszcze pomyslalam ze takie pierdulki z drewna mozna dostac na stoiskach gdzies w Praktikerze, OBI albo co tam macie pod nosem!! Maja tam na pewno jakies artykuly dekoracyjne!
A ja wczoraj jeszcze zmontowalam moj przewijak i oto fotka! Troche smiesznie jeszcze wyglada , bo tak pusto!!
I przepraszam za moj wyglad!!! Tak wygladam przy robocie!
A ja wczoraj jeszcze zmontowalam moj przewijak i oto fotka! Troche smiesznie jeszcze wyglada , bo tak pusto!!
I przepraszam za moj wyglad!!! Tak wygladam przy robocie!
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Kreciku,bardzo przyjemne te mebelki,fajnie to razem wygląda,tylko pierdułek brakuje no i maleństwa w łóżeczku Czy ja dobrze widzę,na firaneczkach są małe autka?
Ladnie wygladaja te mebelki,a na firankach to nie sa motylki? takie bylo moje pierwsz wrazenie. Ja tez juz mysle co i jak z pokoikiem dla malego (mamy wolny pokoik zawalony na razie gratami bo sie w lutym przeprowadzalismy..), zastanawiam sie czy nie latwiej przez pierwsze miesiace miec malego przy sobie w sypiali... latwiej by sie nad nim czuwala i karmilo w nocy... sama nie wiem
reklama