reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

Wlasnie o czyms takim myslalam Olu a nie wiesz gdzie takie drewniane ozdobki dostane bo nie widzialam w sklepie ::) ;)

reklama
Oj nie wiem Aneczko,może jednak gdzieś takie są...a jak nie to moze Bartuś złota rączka je dla ciebie wystruga a potem ty je pomalujesz? :)

Aneczko na pewno znasz takie sklepy jak ALMI-DEKOR, albo w kwiaciarniach z rozszerzonym programem (ze nie tylko kwiaty sprzedaja)- Mysle ze tam mozesz znalezc takie drewniane ozdoby!

Jeszcze pomyslalam ze takie pierdulki z drewna mozna dostac na stoiskach gdzies w Praktikerze, OBI albo co tam macie pod nosem!! Maja tam na pewno jakies artykuly dekoracyjne!
A ja wczoraj jeszcze zmontowalam moj przewijak i oto fotka! Troche smiesznie jeszcze wyglada , bo tak pusto!!
I przepraszam za moj wyglad!!! Tak wygladam przy robocie!

Kreciku,bardzo przyjemne te mebelki,fajnie to razem wygląda,tylko pierdułek brakuje no i maleństwa w łóżeczku :) Czy ja dobrze widzę,na firaneczkach są małe autka?

Ladnie wygladaja te mebelki,a na firankach to nie sa motylki? takie bylo moje pierwsz wrazenie. Ja tez juz mysle co i jak z pokoikiem dla malego (mamy wolny pokoik zawalony na razie gratami bo sie w lutym przeprowadzalismy..), zastanawiam sie czy nie latwiej przez pierwsze miesiace miec malego przy sobie w sypiali... latwiej by sie nad nim czuwala i karmilo w nocy... sama nie wiem

Kreciku sliczny pokoik ;D No i wlasnie co tam masz na tych firaneczkach? samochodziki czy motylki? ;)

reklama
Na tych firankach sa motylki! Ja uwielbiam motywy z motylkami i wazkami!!!
Chociaz autka to nie jest glupi pomysl!!! I dziekuje za cieple slowa o naszym kaciku dla Allanka!!!

Do góry