reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

Pisalam juz wczesniej ze mam mebelki! Zrobie fotki i pokaze ale zaznaczam ze bedzie niekompletnie bo niestety w przewijaku jedna czesc nie pasowala i musimy wymienic!

reklama
No i teraz mebelki(jak juz zaznaczalam niekompletne) Dzis mam nadzieje uda nam sie wymienic i zmontowac przewijak!!!
To ostatnie zdjecie bylo zrobione jeszcze w czasie montazowego balaganu w sobote!!!

Mebelki tez super - najbardziej podoba mi sie ta komoda - bo na podobna tylko ze w kolorze drewan ja sama choruje :))

Oj ja tez choruje na te mebelki z Ikei ale chyba musimy narazie kupic jakies tanie drewniane lozeczko a komode stara chce jakos upiekszyc dla synka ;)

Dzieki dziewczyny! Aneczko a te mebelki tak w porownaniu do innych to nie sa takie drogie! Ale pomysl z odnowieniem komody to tez super pomysl!!!

Wiem wiem Kreciku sa tansze niz innych firm ale u nas to lozeczko kosztuje 299zl. a ja musze kupic takie do 150-160zl bo bida u nas az piszczy ostatnio przez ta przeprowadzke.Rodzice sie tez przeprowadzaja wiec nie pomoga a tesciowa :mad: jest super mila i w ogole ale z kasa jakos sie nie pcha do pomagania chociaz wiem,ze moglaby pomoc ::) :mad: Ja tez jakos nie umiem prosic o pieniadze (moze to zle)

Aneczko ze starych mebli mozna cuda zrobić a przynajmniej będziesz dumna ze to Twój oryginalny projekt :) i nikt takiego nie bedzie miał :)

53789.birthdue.png
[/url]

u42406.png
[/url]

reklama
Mebelki bardzo ładne Krecik,rownoważą się z kolorową ścianą,fajowy efekt. Aneczka,można cuda zrobić ze starymi meblami,np je poprzecierać i nakleić takie fajne drewniane motylki albo słoneczka :)

Do góry