reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

To nic specjalnego Elpis bo oststni raz malowalam w szkole! rewelacja to to moze nie jest , ale wydaje mi sie to jakos slodkie! Mam nadzieje ze cos bedzie widac!

reklama
Cos namieszalam , bo nie sadzilam ze za pierwszym razem poszlo tyle fotek
Brakuje jeszcze jednej!

Swietne Kreciku :) Bardzo mi sie podobają :) Klimaty jak pszczólka Maja - do tej pory oglądam wieczorynke:)))
Super to wygląda - a tym bardziej, że mamusia sama robiła te obrazki i Allanek ma niepowtarzalne ozdoby. BRAWO!

No,no talent to ty masz Krecik!przesłodkie te maluneczki,naprawdę mi się podobają!!!!Mój Darek podchwycił pomysł,bo też ładnie maluje,ja z kolei mam dwie lewe rączki jeśli chodzi o talent plastyczny ;) ;D

No no no to synuś może być dumny że ma taką zdolną mamusię :)
Bardzo mi sie podobją Twoje dzieła masz talent kobieto :)

kurczę Kreciku!!! superaśne te obrazki! aż mnie to rozkleiło... takie mamusine obrazki synkowi!

Jej...sliczne te wasze pokoiki. Nasz dzidziusiowy pokoik jest nadal w 1/3 pokojem do pracy mojego meza a w 2/3 pakamera z ksiazkami, praniem i prasowaniem. Poczekamy jeszcze miesiac i wrzucamy cala zawartosc pokoju do piwnicy i urzadzamy na nowo pokoik. Scian nie bedziemy malowac (wynajmujemy mieszkanie i nie mozemy malowac :mad:), ale maz wymyslil takie podswietlane panele i powiedzial ze sam caly pokoj przygotuje ::) Kochany...A kolor bedzie pewnie pomaranczowy ;)

Kreciku sliczniutkie te obrazeczki i swietny pomysl ;D moze tez cos nabazgrole dla synka, kiedys mi to wychodzilo ale teraz pomyslu nie mam ;)

reklama
Wpadam tylko zeby wam podziekowac za mile reakcje! Nie rozpisuje sie za bardzo , bo dzis pierwszy raz od jakiegos czasu mozna cos w sobota poogladac!!! Buzki papapa!!!

Do góry