Wow! Ewan!!! To jest sliczne!!! Ladnie popchneliscie ten remont!! Te kolorki sa wrecz przecudne, takie swieze i pasuja jak najbardziej do dziecinnego pokoiku!!! Podoba mi sie ze nie balas sie grac z farbami, podziwiam i popieram bo warto bylo!!!
reklama
no było ryzyko.... ale w końcu to pokoik dziecka-nie musi wszystko grać kolorami-ważne aby było słonecznie i kolorowo
a wertikale dam chyba jaśniutkie kremowe, żeby nie przesadzić a poza tym nie wyblakną od południowego słońca
a wertikale dam chyba jaśniutkie kremowe, żeby nie przesadzić a poza tym nie wyblakną od południowego słońca
M
megii*
Gość
Ewan śliczności. Taki wesolutki ten pokoik. Po prostu cudo.
Elpis78
Mama lipcowa '06 - Fanka
Jejku Ewan pieknie
A juz przy pierwszej fotce wlepilam nos w monitor przypatrujaca sie temu bordowi ) Rewelacja))
W ogole fajnie macie, ze mozecie juz urzadzac kaciki dla dzidziusiow - a osobny pokoik jest dla mnie szczytem marzen. Ale mam nadzieje ze i nam sie kiedys to uda..
Poki co zycze Wam dalszych sukcesow w urzadzaniu bo idze Wam wspaniale A ten pokoik u Ciebie Ewan to chyba wynajme do lipca ))
A juz przy pierwszej fotce wlepilam nos w monitor przypatrujaca sie temu bordowi ) Rewelacja))
W ogole fajnie macie, ze mozecie juz urzadzac kaciki dla dzidziusiow - a osobny pokoik jest dla mnie szczytem marzen. Ale mam nadzieje ze i nam sie kiedys to uda..
Poki co zycze Wam dalszych sukcesow w urzadzaniu bo idze Wam wspaniale A ten pokoik u Ciebie Ewan to chyba wynajme do lipca ))
jasne, że wynajmę!
zreszta już zapraszałam do mnie na pogaduszki w ogródku z maluszkami! latem jest tu naprawdę fajnie!!!!
co do kolorków, to faktycznie, jakby była już wiosna.
ale jeśli macie jakieś fajne pomysły na urządzenie tego pokoiku to czekam, bo ja nie mam zdolności w tych sprawach, czy kupić jakieś 2 komody w tym jedna z przewijakiem, do tego jakies łóżeczko i pewnie jakieś wyrko dla mnie do spania obok maluszka.... sama nie wiem...
dzięki wszystkim, fajnie, że się Wam podoba
dobrej nocki!!!
zreszta już zapraszałam do mnie na pogaduszki w ogródku z maluszkami! latem jest tu naprawdę fajnie!!!!
co do kolorków, to faktycznie, jakby była już wiosna.
ale jeśli macie jakieś fajne pomysły na urządzenie tego pokoiku to czekam, bo ja nie mam zdolności w tych sprawach, czy kupić jakieś 2 komody w tym jedna z przewijakiem, do tego jakies łóżeczko i pewnie jakieś wyrko dla mnie do spania obok maluszka.... sama nie wiem...
dzięki wszystkim, fajnie, że się Wam podoba
dobrej nocki!!!
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Jak nam pokażesz efekty juz po umeblowaniu to napewno będzie jeszcze ładniej Napewno super to urządzisz!
hej! Mnie wczoraj wieczorkiem na forum nie bylo bo bylam zajeta tworzeniem obrazkow dla mojego synka! Jak powiesze je na scianie (moze jeszcze dzis?) To wkleje byscie ocenily moje dzielo!! Zachwycac sie nie bedzecie musialy, ale wydaje mi sie ze to co wymalowalam bedzie dobrze pasowac do pokoiku dzieciecego!!
reklama