reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

A fotel Aneczko dostałam w spadku od teściowej,kiedys kupili go na targu staroci,jest w stanie idealnym,no i super wygodny,później będę w nim karmić syneczka :)

reklama
parę fotek z prawie ukończonego remontu-jak na razie bez mebelków

kolorki takie jak na trzecim zdjęciu, na tych wyszły blado

i specjalnie dla Elpis-zbliżenie kolorowego paska-oczywiście z Puchatkiem (niestety innych pasków pasujących u nas nie było ;D)

Ojacie,piękności ewan,ale świetny pomysł z tymi paskami na ścianie!Tylko kto wam takie równe namalował???? No a pasek z Kubusiami to mój styl,cudo! Baaaardzo mi się podoba,słodziuteńko wyszło,Damianek będzie miał świetny pokoik! A mebelki jak się nie myle zielone? Ewan,6 z plusem :) I wcale nie za wcześnie,poźniej juz z duzym brzuszkiem zajmiesz sie tylko kompletowaniem wyprawki ;) Gniazdko prawie urządzone,co?

dzieki Olu-no prawie urzadzone
a majstra mam młodego chłopaka, brakuje mu kasy i dorabia po godzinach, poznaliśmy go w zeszłym roku przy okazji remontu domu i tak zostało. Na szczęście stara się chłopak jak może

mebelki z firmy VOX, ale jeszcze może się zmienić

nie pokazuję żeby się chwalić ale jak są jakieś uwagi na temat wystroju to poprosze, bo jestem noga w urządzaniu wnętrz, to że tak ładnie wyszło to raczej zasługa mego kochanego, chociaż kolorki takie chciałam.
www.baby.vox.pl

reklama
nie, wózka tam nie postawię bo to piętrze, wózek zostanie na parterze, tam może skrzynia na ubranka a potem na zabawki...... sama nie wiem, a potem to jakas skrytka dla maluszka, dzieci chyba lubią takie zakamarki

Do góry