reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

reklama
Ale slicznie i przytulnie!!! Fajnie miec fotel bujany! Zazdroszcze ci bo niestety ja bym chyba wymiotowala za kazdym razem (nie cierpie jak mi sie cos pod tylkiem chusta) a przeciez fotel bujany to taka fajna rzecz!! A poza tym bardzo ladnie urzadziliscie sobie gniazdeczko i dzidzia tez sie bedzie tam dobrze czula!!!

Oj, mnie też się bardzo podoba! jak ja lubie żywe kolory w mieszkaniu:) Myślę że dzidzi się spodoba:)

A my juz w zasadzie koncepcje ustawienia mamy opanowaną, tylko jest problem, bo przy najlepszej dla dzidziusia opcji ustawień trzeba bedzie pozbyć sie na jakis czas ławy - a wtedy nie bedzie gdzie nawet głupiego kubka z kawą postawić.. mamy co prawda taki maly okragly stoliczek przy łozku ale on sluzy raczej do takich pierdolek, ktore zazwyczaj sie kladzie wlasnie przy lozku - typu lampka, budzik, szklanka wody hihi.
A jak znam życie to jak zaczną się ludzie schodzić oglądać maluszka to nie wiem jak to bedzie. Pitorek sie śmieje, ze bedzie sprzedwaal bilety na jedna godzine i wszyscy gęsiego wejda jedna strona i wyjda zaraz drugą :)) Wcale nie glupie (w niektorcyh przypadkach)
Mam tylko nadzieje, ze nie zaczna tak od razu tych wizyt i zrozumieja nasza prosbe zeby pierwsze wizyty skladac najwczesniej po miesiacu.,..

No też sie tego obawiam ,ze sama sie nie odnajde z maluszkiem w domu a tu cała zgraja ciekawskich ludzi ..........

reklama
Ja na szczęście ma klucz do pokoju ;) I po miesiącu dopiero go otworzę dla "obcych". :) Ja od początku myślałam nad pomarańczem ale raczej w odcieniu moreli,w praniu wyszło że tylko jedna wystająca ściana jest jasna,a reszta w kolorze dyni ;) Właśnie powiesiłam nowe firanki,jeszcze tylko łóżeczko,regalik i jakiś obrazek i finito :) Możemy witać synusia!

Do góry