reklama
tylko jedno małe "ale" w tym zestawie jest jeden rodzaj komody, mi potrzebne są przynajmniej 2 szt, więc pewnie będę musiała zdemontować na jednej przewijak bo takiej bez przewijaka nie ma w tym kolorze
ale ogólnie niezłe
a u Ciebie Kreciku jak będzie-mebelki robione czy gotowce?
ale ogólnie niezłe
a u Ciebie Kreciku jak będzie-mebelki robione czy gotowce?
Gotowce! Myslalam ze moj mezulek jakas kolyske wystruga bo pracowal kiedys u stolarza ale jakos sie nie zanosi!
Mam juz upatrzone w ikei, ale na ktore sie zdecyduje to jeszcze nie wiem bo ostatnio wprowadzili nowy komplet ale bez lozeczka! Nie wiem co zrobic! Poczekam az rodzice przyjada i pojedziemyrazem do sklepu bo to oni chca kupic mebelki i moze wtedy mi sie jakos obraz rozjasni!!
Mam juz upatrzone w ikei, ale na ktore sie zdecyduje to jeszcze nie wiem bo ostatnio wprowadzili nowy komplet ale bez lozeczka! Nie wiem co zrobic! Poczekam az rodzice przyjada i pojedziemyrazem do sklepu bo to oni chca kupic mebelki i moze wtedy mi sie jakos obraz rozjasni!!
kaja25
Mama Nadii
Powiem wam.że fajnie ze są takie ciocie ,babcie.no i rodzice którzy chcą coś kupić maluchowi i dopomóc nam młodym mamom.Bo ja mam remont łazienki ,sypialni i naprawde nie mam pojecia jakbym wyrobiła sie finansowo żeby wszystko samej jeszcze kupić dla maluszka...
reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
To i ja wam wkleję zdjęcie kącika gdzie ma stać łóżeczko synia i kawałek naszego królestwa Tam gdzie stoi świecznik to tam będzie sypialenka bejbika.