reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

reklama
Z tego co widzialam to 24Euro!
A co do obrazkow to mam juz pomysly!
To jest tylko przyklad ale takich autek jest pelno i jeszcze sie nie zastanawialam nad konkretnym.To jest Merzedes!!!

SLiczne kolorki Kreciku :) Ja mam zaslony w takim zywym zielonym kolorze :)
Olu, a Twoj pokoj podobny do mojego :) Kolor scian i mebli - tylko ja mam do tego fotele w granatowej tapicerce i zólte elementy typu lampy. Moze uda mi sie fotke zrobic to Wam pokaze:)

ja wkleję jak tylko pojawią się kolorki, jak na razie dzis maluje wszystko na biało, żeby lepiej kolor wyglądał.

Nici z fotek, bo moge je zrobic tylko kamerka internetowa, ktora mam podpieta pod usb (bo nie mam baterii) i kabel za krótki. Ale jak kupie baterie to zrobie. Wzielam wlasnie album z naszymi zdjeciami z podrozy poslubnej i z remontu mieszkania... Ech.. Moze cos zeskanuje :)

Sliczne dywaniki dziewczynki ;D Mi do tego etapu jeszcze daleko :p dzisiaj malowalismy jeden pokoj na bardzo jasny fiolkowy i przedpokoj na jasny rozowy :laugh: smieszne kolorki wyszly.Mam juz skonczona lazienke.Musze porobic zdjecia to wam wkleje w foto wspomnienia bo to nie kacik dzidziusiowy bedzie ;)

reklama
Ale sliczne Ewan! Nie zastanawiaj sie tylko kupuj bo uwazam ze to swietny wybor!!!
Powaznie ladne i funkcjonalne! Kolor uniwersalny! Fantastyczne!!!

Do góry