reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

reklama
Krecik,to widze że mam wspólniczkę,jednak musiałysmy ta ściane razem malowac bo jak pamiętasz u mnie też jest ostry pomarańcz na ścianach ;D !!! Superowo! Podobny gust mamy!

Ale sliczny dywanik!!!!!!!!!!! Powaznie w tym snie musialo cos byc! Faktycznie pasowal by do mnie ten dywanik!!!
Ale zeby sie nie powtarzac to ja mam upatrzone takie:
Nie wiem czy bedzie dobrze widac, ale na tym pierwszym sa mroweczki
A ten drugi wyszedl troszke blado ale jest zielony (poprostu jakies blade zdjecie) i to jest moj faworyt!

Kreciku-moje kolorki to też zielony ale z ciepłym żółtym, mam skosy w pokoju więc elementy ścian proste będą w pasy a skosy w jaśniutkim żółtym a sufit biały

Olu-do mnie ten dywanik też by pasował!

Musze powiedziec ze sliczne polaczenie kolorow sobie planujesz Ewan! Chcialam czekac na ciebie bo juz o zieleni wspominalas! Reszta scian w tym pokoju u mojego Allanka jest w kolorze jasnej wanilii! Na tym pomaranczowym pasku zawisna kiedys jakies obrazeczki w jasnych kolorach , tak by odbijaly sie kontrastowo przy tej zieleni i pomaranczu!
A jak kogos interesuje to ten mrowkowy dywanik jest z IKEI! Nie wiem czy w polsce jest to samo w tym sklepie co tutaj , ale zycze powodzenia!

reklama
Do góry