reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

Mój mogwai(hehe)młody taki nie jest.Ma 4 lata .Ale po domu chodzi jak hrabia.I będzie problem bo to pers.Ale stwierdziłam ze go bede golić na 5mm.Tylko jak mu wytłumaczyć ze tu nie wolno,tam nie wolno......

reklama
No i przedewszystkim mniejsze od dzieci :laugh: to takie dłuuuugie kotki ;) choć potrafią być upierdliwe:)

Kaja może go ładnie poproś a nuż widelec ma ludzkie uczucia i zrozumie:)
A tak serio to przynajmniej wiecie, że Wasze zwierzaczki nie zrobią krzywdy maleństwu a ja jestem za przeproszniem posrana :(

K@siek właśnie tocze wojne z całą rodziną bo mojego ulubieńca chcą sie pozbyć ze wzgledu na dziecko....A ostatnio jakaś stara baba mi powiedziała ze mam siego pozbyć bo koty promieniują :mad:

Wow, może miała bliskie spotkania 3 stopnia :o
Albo uważa, że koty to... diabelskie stworzenia ::)
Nie przejmuj się pewnie jest nawiedzona i słucha Radia Maryja ;)

Ja na szczęście nie mam takich problemów, moi rodzice mają 2 psy i kota, ale to podwórkowe zwierzęta i do domu nie mają prawa wstępu, a moje szynszyle, żeby nie hałasowały w nocy to wylądują w kuchni...

Jeżeli chodzi o koty, to słyszałam, że kobieta w ciąży nie powinna sprzątać kuwety kotka, ale pozatym to wszystko jakieś głupie zabobony...

no o sprzatanie to wiadomo - toxo. A poza tym moherowy beret tez ma długą "sierść" i to wnukom nie szkodzi? :)

reklama
Do góry