reklama
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
No mojemu dogowi to chyba serce pęknie do tej pory to miał legowisko przy naszym łóżku w sypialni a teraz... jakiś mały alien mu zajmie miejsce. Obawiam się ze może mu sie to niespodobać. No a że stary jest toi wiadomo NIEREFORMOWALNY.
Elpis78
Mama lipcowa '06 - Fanka
Oj, a moze Was zaskoczy i bedzie dzielnie pilnowal Malenstwa? Moja ciocia miala pieska, i jak urodzil sie dzidzius to piesek lezal przy lozeczku i patrzyl podejrzliwe na kazdego, kto tam podchodzil. A sunia miala wtedy 14 lat..
k@siek
Hi hi Kaja dzięki Bogu bo waży 35kg :laugh:
Elpis dzięki temu co napisałas zobaczyłam swiatełko w tunelu. Ale jednego jestem pewna, że będę musiałą sobie chyba stopery do uszu kupić, bo bankowo będzie szczekał kiedy dziecko zacznie płakać.
Elpis dzięki temu co napisałas zobaczyłam swiatełko w tunelu. Ale jednego jestem pewna, że będę musiałą sobie chyba stopery do uszu kupić, bo bankowo będzie szczekał kiedy dziecko zacznie płakać.
k@siek
Mój to straszny zazdrośnik, kiedyś przyszła do mnie kuzynka z małym dzieckiem to psiak nie pozwolil Krzyskowi małego wziąc na ręce tak bardzo szczekał i doskakiwał (pies jest męża ja się przyplątałam później ). Ale mam nadzieję, że jak będzie "swoje" to będzie się poczuwał do obowiązku
reklama