reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

reklama
No mojemu dogowi to chyba serce pęknie do tej pory to miał legowisko przy naszym łóżku w sypialni a teraz... jakiś mały alien mu zajmie miejsce. Obawiam się ze może mu sie to niespodobać. No a że stary jest toi wiadomo NIEREFORMOWALNY.

Oj, a moze Was zaskoczy i bedzie dzielnie pilnowal Malenstwa? Moja ciocia miala pieska, i jak urodzil sie dzidzius to piesek lezal przy lozeczku i patrzyl podejrzliwe na kazdego, kto tam podchodzil. A sunia miala wtedy 14 lat..

Zobaczysz pies sie przyzwyczai.Z psami lepiej niż z kotami.Psowi nie przyjdzie na mysl żeby wskoczyć do wyrka dzidziusiowi i ogrzać go swoim futerkiem....

Hi hi Kaja dzięki Bogu bo waży 35kg :laugh:
Elpis dzięki temu co napisałas zobaczyłam swiatełko w tunelu. Ale jednego jestem pewna, że będę musiałą sobie chyba stopery do uszu kupić, bo bankowo będzie szczekał kiedy dziecko zacznie płakać.

Ja tze sie boje o swojego Witka bo moj kotek jeszcze jest mlody i straaaaaasznie bryka.Nie wiem co to bedzie i jak nie zmadrzeje to chyba sie zamienimy z tesciowa na kotki ;) a psy podobno zwykle wlasnie pilnuja dzidzi :)

ech to kociaki... wczoraj mi sie tu jakas parka "marcowała" pod oknami... az sie obudzilam, co mi nigdy nie przeszkadzalo... widac organizm zaczyna sie przyzwyczajac do czujnego snu :))) Nota bene te koty placza jak dzieci :)

Mój to straszny zazdrośnik, kiedyś przyszła do mnie kuzynka z małym dzieckiem to psiak nie pozwolil Krzyskowi małego wziąc na ręce tak bardzo szczekał i doskakiwał (pies jest męża ja się przyplątałam później ;)). Ale mam nadzieję, że jak będzie "swoje" to będzie się poczuwał do obowiązku:)

reklama
Nasz tez byl zazdrosny jak moja mama brala czyjegos dzidziusia na rece (a mama jest jego "panią") :) Ciekawe jak zareaguje jak przyjedziemy z naszym Juniorem :) Ale nasz piesek to jamnik - a jamniki sa dobre dla dzieci :)

Do góry