reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

reklama
Kaja mów mi siostro :laugh: Ja zostam nazwana przez babcię bzdziągwą (cokolwiek to znaczy) a w kwietniu minie 5 lat od kąd jesteśmy po ślubie i też dopiero teraz zdecydowaliśmy się na dzidzię. A plotki o tym że jestem bezpłodna też mnie nie ominęły tyle tylko że wyszły od dawnej "koleżanki"

Iza też o tym myślałam.Ale zaraz by sekcje miała bo ona kasiasta i każdy jej w d..... wchodzi a wszyscy nienawidzą.A ze ma kase to całą rodzina trzęsie.

Babunia Radio Maryja słucha ale jakbyś słyszała jak klnie to byś sie zastanawiała nawet skad ona takie słówka zna..... ;D

Kaja i do kościoła codziennie biega?

Jak ja się cieszę, że babcia mojego męża mnie lubi i mówi na mnie "rybka" ;D

reklama
a pewnie że biega.I Rydzyka napewno też wspiera......A druga babcia męza jest ok.Dzięki niej bede chyba miała całą wyprawke hehe.Ona też mieszka w niemczech i szaleje po sklepach .......

Do góry