reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

No i klapa.Nie umie wam go pokazać .Jak wkleić zdjecie?a się zastanawiam nad kupnem tego łóżeczka.Fakt faktem jest drogie .Ale mozna w przyszłości z niego zrobić łóżko dla starszego dziecka i stolik nocny.Nasze maleństwo jak narazie będzie z nami mieszkało w sypialni a mnie sie każda dodatkowo szuflada przydaje.Nie twierdze ze akurat ren kolor mi się podoba ale cos w tym stylu.Jest to łóżeczko z drewexu Karol Wielki.

reklama
Mi najbardziej podobaja sie drewniane klasyczne lozeczka.Co do koloru to nie wiem jaki wybiore ale zastanawiam sie tez troche nad tym turystycznym bo czasem do babci dzidzie moze zawieziemy i nie trzeba bedzie drugiego lozeczka kupowac ::) Sama nie wiem bo z jednej strony tamte ladniejsze a z drugiej te bardziej praktyczne ??? ??? ??? ???

Kaja przeciez udalo ci sie ta fotke wstawic!!! Bardzo ciekawe rozwiazanie!! Praktyczne i pomyslane na przyszlosc!!! Ladne!!!

Ja wiem napewno ze kupię klasyczne,troszke romantyczne łóżeczko w jasnym kolorze,pewnie z szufladą na dole,bo takie nam pasuje do stylu naszej sypialni.Napewno wam pokarzę jak juz urządzę.Kolorki pościeli raczej coś w zieleni,beżu i żółci,ewentualnie morelowa.Ale będę kupować tez łózeczko turystyczne bo co tydzień jestem na weekend u rodziców i musi gdzies synek spać :) Poza tym mamy zamiar sporo podróżować.

Prawde mówiąc mi tez podobaja sie te tradycyjne łózeczka z baldachimem itd ale dla mnie te z tą szafeczką bedzie praktyczniejsze.POnieważ nie mogę ulokować w mojej sypialni mnóstwa dziecięcych mebelków.I tak z powodu dzidziusia musze zafundowac sobie remont i kupić nowe mebelki do sypialni bo w tych starych my z mezem z trudem się mieścimy a co dopiero z dzidzią. :(

Kaja,tak to jest... :) My musielismy remontować cały nasz pokój,nie tylko ze względu na to ze był urządzony "po kawalersku" dawno temu przez męża i meble co tu dużo mówić były brzydkie i niepraktyczne, to jeszcze musielismy tak zrobić zeby starczyło miejsca dla nas troje więc i na łóżeczko i żeby to wszystko było ładne i funkcjonalne.W moim przypadku jest to ogromniasta szafa i toaletka no i duże łoże małżeńskie ;)dla męża musi być kącik na kino domowe a dla bejbika łóżeczko i regalik na jego kosmetyki i zabawki.Przez jakieś 1,5 roku tak będziemy mieszkać w jednym pokoju ale na 36 metrach ;)

Ja co do łóżeczka to mam spory dylemat. Bardzo podobaja mi się drawniane ale boję się ze przez szczebelki pies mi będzie łepek do dzieciątka wpychał a nie wiem jakie będą między nimi relacje.
Najlepsze byłoby turystyczne bardzo spodobało mi się jedno na Allegro to, które Iza pokazywała ale dzidzia nie będzie mogła trenować wstawania o własnych siłach bo nie ma szczebelków.
Widziałąm jeszcze takie typowe drewniane z osłonką na około i chyba to rozwiązanie byłoby najlepsze. Co o tym myślicie?

reklama
Mi na mojego kota nic nie pomoze.Powoli bede go musiała odzwyczajać od spania w naszej sypialni..TYlko on nienawidzi być sam i jak zamkne drzwi to bede miała chyba całą noc kocią muzyke i drapanie w drzwi hehe

Do góry