reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

a aj nie mam ani bitej śmietany ani budyńku w domu a mój misio na treningu do 22 :(
co za zjem
w sumie mogłabym sama iść do sklepu coprawda ten blok jest chroniony ale poza jego obszarem po drodze do sklepu mogą mnie zgwałcić oskalpować lub zabić :mad: chyba wolę być głodna ;D

reklama

ale ja wam zazdroszcze! grypa nie chce mnie opuscic i nie moge nic jesc. Jak nie jem to jestem potwornie glodna, ale z kolei nic mi nie smakuje, a jak juz cos w ten biedny zoladek wcisne to mi sie tak strasznie niedobrze robi! :( JA chce juz byc zdrowa!!!

też byłam ostatnio przeziębiona ale po niecałym tygodniu mi przeszło

trzymaj się aniaM nieługo będziesz wcinać smakołyki

ja właśnie przegięłam z rodzynkami w czekoladzie :(

Agao, ja też miałam wczoraj dziką chęć na budyń z bitą śmietaną...a że moje słońce jakieś niedomyślne, to wkurzona wsiadłam w autobus nocny i pojechałam po ten budyń. Po dwu łyżeczkach miałam dość :) ale powód do awantury na cały tydzień

no to nieźle kasianka ;D
facetowi jak się nie powie wprost to różne rzeczy może zrobić albo przynieść w tej dziedzinie mają dość słabo rozwiniętą wyobraźnię ;)
poza tym mojej kumpeli mąż na urodziny kupował zawsze jakieś poszczególne nowe gadżety do komputera (z których do dzisiaj korzysta tylko on :laugh:) jak kasia powiedziała mu żeby kupił jej coś dla niej następnym razem poprostu bardziej coś kobiecego zgadnijcie co kupił ??????????????/ no???????????? zestaw patelni ;D

aniam
może tobie przejdzie szybciej chociaż jak to grypa??? będzie dobrze

A za mną "chodzi" od wczoraj torcik węgierski z wisienkami albo jakieś pyszne ciasto czekoladowe. Mniam... Chyba dzisiaj w drodze z pracy zapoluję na taką pyszność, chociaż obiecałam sobie że nie będę już jadła słodyczy... ;D

ja kiedyś na urodziny dostałam od Rafała ponoć wypasione głośniki komputerowe, w całej "radości", choć ze śmiechem zaproponowałam , żeby następnym razem kupił mi może... sieciówkę

reklama
faceci są fajni ;D dlatego z moim mężem zawsze idę wybrać sobie danego dnia lub wcześniej jakiś prezent ;D żeby nie dostać np. wypasionego wiadra z mopem :D
a żeby nie zapomniał o jakiejś ważnej dacie poprostu przyklejam wielką kartkę z wydrukowanym hasłem np. jutro czyli 7.10.Agusia ma urodziny wolę tak zrobić niż później mieć pretensje że zapomniał

no cóż nieskt\romne to no ale :-[ :p

Do góry