Hej @miriti i @madziolina_p mam nadzieję, że się będziecie udzielać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj [emoji6]To i ja się witam
Brawo ty [emoji3590][emoji3590]Hej Heda...a i ktoś się pojawił[emoji6]ja we własnej osobie[emoji8]
Obyś miała rację [emoji4][emoji4][emoji3526]Hej!
To jest cisza przed burzą dziewczyny!
Właśnie zostawiłaś wpis na tym wątku. Zapraszamy.Hej. Jestem Karina. Mam trójkę ,12 letniego syna, 10 letnią córkę i prawie 3 letniego brzdąca właśnie się dowiedziałam o czwartej ciąży Cieszę się i mam obawy jednocześnie. Jest tu gdzieś wątek dla czwórkowych mam? Pozdrawiam
Witamy, to tutajHej. Jestem Karina. Mam trójkę ,12 letniego syna, 10 letnią córkę i prawie 3 letniego brzdąca właśnie się dowiedziałam o czwartej ciąży Cieszę się i mam obawy jednocześnie. Jest tu gdzieś wątek dla czwórkowych mam? Pozdrawiam