Heda
Fanka BB :)
Jakie baby takie tematy[emoji12]Nic na dach podstawa Bez tego ani rusz.
ps. ale tematy mają baby
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakie baby takie tematy[emoji12]Nic na dach podstawa Bez tego ani rusz.
ps. ale tematy mają baby
O to to! W samo sedno [emoji1] [emoji12]Jakie baby takie tematy[emoji12]
U mnie odprawili się sami, a ja właśnie dopijam kawkę...aleś Ty szybka[emoji4]po 8.00 a Ty już obiad...aa śniadanie jadlas?Cześć,
Dziecko nr 3 wyprawione i dostarczone do przedszkola. Zaraz dziecko 2 wychodzi bo na 9 ma a pierwsze ma na 10.
Pierwsza kawka zaliczona, idę czynić powinności matki typu: ogarnięcie domostwa i gotowanie.
My też z domu nie wychodzimy, bo i żadna przyjemność. Wczoraj jedynie na chwilkę po Ignasia na przystanek szkolny w zasadzie na drugą stronę drogi. Wiało tak, że żałowałam, że nie mam czapki na głowie. Dziś Ignaś w domu wiec nie wynurzam nawet czubka nosa na zewnątrz...zresztą zmarźluchem jestem strasznym.No,no ambitnie dziewczyny... ja to o śniadaniu chyba koło 12 pomyślę.
Moje panny ostatnio śpią do 8 i trochę nam to rozkłada plan dnia na łopatki o 12 zwykle.spały już i matka miała czas dla siebie i kuchni a teraz....[emoji21]
Może to przez tą pogodę ciągle wieje i pada i siedzimy już 2 dni w domu, co też nie robi dobrze na sen. Dziś od rana też pada ale już tak nie wieje więc może się uda wyjść na plac albo chociaż spacer wózkiem...