reklama
Dominika81
Fanka BB :)
No właśnie, różne rzeczy trzeba wziąć pod uwagę, bo duży van to dużo większe spalanie, a już te amerykańskie mają przeważnie silnik w okolicach 2,5-3,5.
Bardzo duży, z bagażnikiem, nie będzie ani tani ani ekonomiczny.
I nam też zależało na tylnych drzwiach przesuwanych.
Opcji jest dużo
Bardzo duży, z bagażnikiem, nie będzie ani tani ani ekonomiczny.
I nam też zależało na tylnych drzwiach przesuwanych.
Opcji jest dużo
mamunia86
Nasz stary opel bez problemu mieścił 3 foteliki. Nasza nowa kia 2017 nie ma takiej możliwości. Jak jedziemy w 5 to jedno dziecko musi bez bo się nie mieści.
Na szczęście prawo na to pozwala.Trzeba faktycznie na top uwagę mieć.
Oczywiście bez bagażnika na dach nie ma bata.
Na szczęście prawo na to pozwala.Trzeba faktycznie na top uwagę mieć.
Oczywiście bez bagażnika na dach nie ma bata.
Ostatnia edycja:
Dominika81
U mnie 9latek jeździ też już w zasadzie bez fotelika. Wzrost i wagę osiągnął już z 1,5 r temu, tzn te 36kg, max wagę dla fotelików. Jak mieliśmy 3dzieci przez 1,5 roku i kombi to też właśnie w środku jeździł pomiędzy młodszymi.ale to było mega rzadko.
Heda
To jeden z tych które mi się podobają.My mamy toyote avensis verso i za nic nie chce jej zmienić ale jesli już to bardziej w strone busa
Jak to się prowadzi. Normalnie się jeździ czy raczej jak autobusem? W końcu ma swoje gabaryty.
Heda
Największy problem to pojechać i obejrzeć. Po 1 z kim zostawić dzieci a po 2 jechać kilkadziesiąt km by obejrzeć jedno auto... przydał by się komis z vanami[emoji2]
I jeszcze moj małż jest w domu tylko przez tydzień w każdym miesiącu a spraw do załatwienia milion pięćset...
Półi nie ma dzidzi to jakoś damy radę... Ale wolałabym mieć już zakup auta z głowy więc powoli się rozglądam.
I jeszcze moj małż jest w domu tylko przez tydzień w każdym miesiącu a spraw do załatwienia milion pięćset...
Półi nie ma dzidzi to jakoś damy radę... Ale wolałabym mieć już zakup auta z głowy więc powoli się rozglądam.
Dominika81
Pooglądaj dużo zdjęć w internecie. Na zdjęciach widać i fotele i ile miejsca w bagażniku. A pojedźcie do jakiegoś jednego większego komisu. Zazwyczaj mają kilka różnych vanów. Pewnie z internetu już coś ci się bardziej spodoba lub coś wyeliminujesz.Największy problem to pojechać i obejrzeć. Po 1 z kim zostawić dzieci a po 2 jechać kilkadziesiąt km by obejrzeć jedno auto... przydał by się komis z vanami[emoji2]
Heda
Niby tak tylko na fotkach wydaje się że miejsca jest dość a na żywo już nie wygląda to tak fajnie. Wiosna przyjrzeliśmy większość tych mniejszych 7osobówek najłatwiej było w salonie firmowym bo zawsze ten 1 egzemplarz był [emoji6] i ż tego co oglądaliśmy jedyny który gabarytów i by się nadawał to Galaxy ale od tego czasu wpadły mi w oko jeszcze 4 inne ciut większe auta bardziej podobne do busa... Ale tym to już bym się musiała przejechać bo wygląda na spore auto.Pooglądaj dużo zdjęć w internecie. Na zdjęciach widać i fotele i ile miejsca w bagażniku. A pojedźcie do jakiegoś jednego większego komisu. Zazwyczaj mają kilka różnych vanów. Pewnie z internetu już coś ci się bardziej spodoba lub coś wyeliminujesz.
Dzięki dziewczyny za wszystkie uwagi . Przyjdę się tym autem które wy macie... bo w końcu trzeba coś wybrać...
anieok
Prowadzi się jak zwykłego kombiaka. W aucie mamy wyciagniety środkowy fotel z drugiego rzędu i jeździmy w układzie 2+2+2, dziewczynki siedza w srodkowym rzędzie, a najstarszy w ostatnim, jak jedziemy gdzies dalej swobodnie przechodzę z przodu do tylu jak trzeba siadam sobie obok Mlodego mi mam dostep do dzieci. W tym roku tylko dokupimy box na dach. Bo czesto jeździmy pod namioty i jednak bagaży jest dużo a jak uda się zajść w ciążę to będzie jeszcze więcej.To jeden z tych które mi się podobają.
Jak to się prowadzi. Normalnie się jeździ czy raczej jak autobusem? W końcu ma swoje gabaryty.
Co do foteli super jest to ze każdy jest osobno i kazdy mozna wyjąć. Nie ma takich z podłogi podnoszonych tylko normalne pelnowymiarowe fotele no i nie jest to wan. Według dowodu to hathback haha [emoji14] my ja juz kilka lat i do tej pory poza kosmetyka i regeneracja turbiny nic nam się nie zepsuło. Dla mnie to jest auto niezawodne.
reklama