reklama
Heda
Fanka BB :)
My już dawno mieliśmy kupić większe auto Ale wybór praktycznie zerowy i na razie bujamy się z naszą osobówka. Póki co jest nas 5, starsza rzadko z nami jeździ ma swoje sprawy, więc póki co jeździmy w zmiennym składzie. Ale myśląc o wakacjach.... przydało by się jakoś zapakować i gdzieś z tego domu w komplecie wyruszyć. Nawet odwiedzić babcie... Póki co i tak jestem sama z dziećmi więc nawet nie mam jak się rozejrzeć za autem...
Chrząszczyk 1
Ewentualnie kiedy gdzies sie wybiwramy to rzeczy kurierem przesyłać na do celowy adres, a rodzinka w auto i na miejsce[emoji38][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]dobrze, że nasza córka juz dorosła to nigdzie z nami nie jezdzi i mam ten problem z głowy.Trochę problem z fajnymi autami na więcej jak 5 os. I jeszcze by do niego weszły foteliki i bagaże... plus wózek... To juz chyba w autobusy trzeba celować[emoji28][emoji28]
Heda
No moja też rzadko. Ale dobrze mieć 2 miejsca ekstra...Ewentualnie kiedy gdzies sie wybiwramy to rzeczy kurierem przesyłać na do celowy adres, a rodzinka w auto i na miejsce[emoji38][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]dobrze, że nasza córka juz dorosła to nigdzie z nami nie jezdzi i mam ten problem z głowy.
Aguu
WitajWitam się i ja
Mam 31 lat i jestem szczęśliwą mamą trójki dzieci : Julki 11 lat, Marcysi 10 lat i Igorka 6 lat.
mamunia86
Witanko!
@MamaM123 Fajnie, że dołaczyłaś! Rozgość się!
Uzupełniał tabelkę, jest nas już 21!
Jak wam mija poranek?
U nas pochmurno, ale 7 na plusie więc luz. Dwoje dzieci już poza domem. Została córcia, która idzie na basen i na później ma więc je śniadanie sobie i top model ogląda. Ja już druga kawa bo rano ok. 6 już na nogach i nieprzytomna.
Pozdrawiam!
@MamaM123 Fajnie, że dołaczyłaś! Rozgość się!
Uzupełniał tabelkę, jest nas już 21!
Jak wam mija poranek?
U nas pochmurno, ale 7 na plusie więc luz. Dwoje dzieci już poza domem. Została córcia, która idzie na basen i na później ma więc je śniadanie sobie i top model ogląda. Ja już druga kawa bo rano ok. 6 już na nogach i nieprzytomna.
Pozdrawiam!
MamaM123
Hej.
Dziewczyny w szkole , Igi w zerówce a ja w pracy czekam na dzwonek taka cisza przed burzą
Co do aut to my mamy opla zafire zagazowaną ,bardzo pojemna ,siedmio osobowa . Lubię jeździć tym autem ale mój mąż to już znowu chce jakieś inne.....ale odmawiam
Dziewczyny w szkole , Igi w zerówce a ja w pracy czekam na dzwonek taka cisza przed burzą
Co do aut to my mamy opla zafire zagazowaną ,bardzo pojemna ,siedmio osobowa . Lubię jeździć tym autem ale mój mąż to już znowu chce jakieś inne.....ale odmawiam
reklama