reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

DUŻE RODZINY 3+ część 2

reklama
Niestety, mój mąż mówi, że dla większych rodzin tylko bus...efektu wow nie ma, wygląd szału nie robi niestety ale tak jak pisałyście: w przypadku wypadku zdecydowanie bezpieczniej. No i jest gdzie się zapakować.

My już dawno mieliśmy kupić większe auto Ale wybór praktycznie zerowy i na razie bujamy się z naszą osobówka. Póki co jest nas 5, starsza rzadko z nami jeździ ma swoje sprawy, więc póki co jeździmy w zmiennym składzie. Ale myśląc o wakacjach.... przydało by się jakoś zapakować i gdzieś z tego domu w komplecie wyruszyć. Nawet odwiedzić babcie... Póki co i tak jestem sama z dziećmi więc nawet nie mam jak się rozejrzeć za autem...

Trochę problem z fajnymi autami na więcej jak 5 os. I jeszcze by do niego weszły foteliki i bagaże... plus wózek... To juz chyba w autobusy trzeba celować[emoji28][emoji28]
Ewentualnie kiedy gdzies sie wybiwramy to rzeczy kurierem przesyłać na do celowy adres, a rodzinka w auto i na miejsce[emoji38][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]dobrze, że nasza córka juz dorosła to nigdzie z nami nie jezdzi i mam ten problem z głowy.

Ewentualnie kiedy gdzies sie wybiwramy to rzeczy kurierem przesyłać na do celowy adres, a rodzinka w auto i na miejsce[emoji38][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]dobrze, że nasza córka juz dorosła to nigdzie z nami nie jezdzi i mam ten problem z głowy.
No moja też rzadko. Ale dobrze mieć 2 miejsca ekstra...

Witanko!

@MamaM123 Fajnie, że dołaczyłaś! Rozgość się!

Uzupełniał tabelkę, jest nas już 21!

Jak wam mija poranek?
U nas pochmurno, ale 7 na plusie więc luz. Dwoje dzieci już poza domem. Została córcia, która idzie na basen i na później ma więc je śniadanie sobie i top model ogląda. Ja już druga kawa bo rano ok. 6 już na nogach i nieprzytomna.

Pozdrawiam!

Hej.
Dziewczyny w szkole , Igi w zerówce a ja w pracy czekam na dzwonek taka cisza przed burzą :)
Co do aut to my mamy opla zafire zagazowaną ,bardzo pojemna ,siedmio osobowa . Lubię jeździć tym autem ale mój mąż to już znowu chce jakieś inne.....ale odmawiam :)

reklama
Hej! Witaj:)

Mój tez ciagle kołuje nad zmiana ale ja mam ostatni głos :D poza tym chcemy tez większe mieszkanie kupić wiec mamy pilniejszy wydatek niż auto ;)

Do góry