Dominika81
Fanka BB :)
@mamunia86 współczuję też miałam niedawno ale przeszło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tak, pięknie będzie [emoji3]
Co do imion nie pomogę, jakieś takie arystokratyczne wybierasz [emoji3]
Jakie będą płcie? Może Alexandra dla dziewczynki? Arthur dla chłopca?
Obecnie odliczam dni w kalendarzu, które pozostaly do końca ferii zimowych i nie mogę się doczekać kiedy dzień będzie wyglądał jak zwykle. Tragedii może nie ma ale zależy mi żeby ten najmniejszy nie zarywał swoich stałych drzemek i nie daj Bóg rozregulował się. W przyszłym tygodniu mój mały mężczyzna kończy roczek.Hej, jak u Was?
Zapraszamy i do pisania z nami zachecamy. Choc wątek ucichł ale to stan przejsciowy, chwolowy[emoji1]bo co u niektórych ferie[emoji4]Witam, mogę dołączyć? Jestem Weronika, mam 28 lat, jestem mamą trójki - mój syn Jakub 10 lat, moja córka Sara 9 lat i synek narzeczonego Wiktor 6 lat ale są to NASZE dzieci a do tego chcemy i mamy wielka nadzieję, że będzie nasze wspólne dziecko . Pracuje zawodowo i jestem z Trójmiasta
Witaj witaj... mu tu się czaimy incognito jakieś pomęczone ostatnio. Ale to norma o tej porze roku przyjdzie wiosna i nowe siły.Witam, mogę dołączyć? Jestem Weronika, mam 28 lat, jestem mamą trójki - mój syn Jakub 10 lat, moja córka Sara 9 lat i synek narzeczonego Wiktor 6 lat ale są to NASZE dzieci a do tego chcemy i mamy wielka nadzieję, że będzie nasze wspólne dziecko . Pracuje zawodowo i jestem z Trójmiasta