reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

DUŻE RODZINY 3+ część 2

reklama
Hej
Dni pędzą, witam nowego tatę u nas :)

U mnie już połowa ciąży, jestem po połówkowych właśnie wczoraj, i synek nadal synkiem i nic się nie zmieni :D widać bardzo dobrze co ma między nogami, a nawet na usg ziewal :happy2:
A tak to najmlodszy chory a w sobotę ma urodziny, auta nam się sypią, znaczy jedno a w drugim rejestrację zgubilismy, fatum jakieś..... Ale coz, trzeba dać radę.

A u was jak?

Witam!

Nowy tata, fajnie! Zaprawszamy! Ciekawe imiona i z treścią.

A my świętujemy dziś 11 urodziny córci. Imprezka była na dzień dziecka .
Wszystkiego najlepszego dla córuchny. Mój syn wczoraj też miał urodziny. Skończył 7 lat. Torcik planujemy na sobotę, bo chłopak ma potrzebę zaprosić kilku kolegów z grupy.

My się opaliliśmy ostro specjalnie się nie opalając - mamy upały od 3 dni i póki co zużywamy dużo kremów z filtrem, ale mnie pogoda pasuje :)
Moje dzieci mają urodziny w sierpniu, a już planują co i jak zrobić :D W tym roku postawimy na garden party, bo dzieci są większe i mają więcej kolegów do zaproszenia :)
A mnie czeka małe remont sypialni i wymiana łoża mażeńskiego ;) Lubię zmiany w domu :)

Aaa, witam tatusia w naszym babskim gronie ;)

Witam Was kobietki :happy2: O, już pamiętam co miałem napisać. Otóż Kornel, idąc w ślady moje i żony, fascynuje się historią (sam twierdzi, że imię ma od Kornela Morawieckiego - no dobra, to też była jedna z moich inspiracji). Bardzo dużo czyta, zwłaszcza o Solidarności, startuje w konkursach historycznych i pisze wiersze ;)
A co do tego co u nas... Kornel jutro wyjeżdża na finał konkursu do Poznania, więc wielkie szykowanie. A ja dziś wieczorem zostaję sam z chłopakami, bo żona wychodzi z koleżanką "na miasto"... Oszaleję z nimi :errr: no cóż, moze nie będzie tak źle ;-)

Ostatnia edycja:
Witam Was kobietki :happy2: O, już pamiętam co miałem napisać. Otóż Kornel, idąc w ślady moje i żony, fascynuje się historią (sam twierdzi, że imię ma od Kornela Morawieckiego - no dobra, to też była jedna z moich inspiracji). Bardzo dużo czyta, zwłaszcza o Solidarności, startuje w konkursach historycznych i pisze wiersze ;)
A co do tego co u nas... Kornel jutro wyjeżdża na finał konkursu do Poznania, więc wielkie szykowanie. A ja dziś wieczorem zostaję sam z chłopakami, bo żona wychodzi z koleżanką "na miasto"... Oszaleję z nimi :errr: no cóż, moze nie będzie tak źle ;-)
Trzymamy kciuki i niech Kornelowi powiedzie sie w Poznaniu.[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

U nas tez upały. Nas w sobotę tez czeka garden party ale ja nigdy za wiele kolegów zapraszać nie pozwalam, bo jak się rozszaleja to musze towarzystwo sprowadzać do pionu i sprawdzac szkody w swojej roslinnosci[emoji38]
My się opaliliśmy ostro specjalnie się nie opalając - mamy upały od 3 dni i póki co zużywamy dużo kremów z filtrem, ale mnie pogoda pasuje :)
Moje dzieci mają urodziny w sierpniu, a już planują co i jak zrobić :D W tym roku postawimy na garden party, bo dzieci są większe i mają więcej kolegów do zaproszenia :)
A mnie czeka małe remont sypialni i wymiana łoża mażeńskiego ;) Lubię zmiany w domu :)

Aaa, witam tatusia w naszym babskim gronie ;)

Trzymamy kciuki i niech Kornelowi powiedzie sie w Poznaniu.[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
W imieniu swoim i Młodego dziękuję [emoji846] już w drodze, ciekawe jak mu pójdzie... A zestresowany był... Ja mu powiedziałem: "Synu, ja przeżyłem 4 misje (Irak i 3 razy Afganistan) i dałem radę, a ty sobie na konkursie nie poradzisz? Tam nikt do ciebie nie będzie strzelał przecież" [emoji6]

reklama
Liza - pamiętam cię z innego forum, po najstarszych dwóch chłopakach (których pamiętam) masz jeszcze trzeciego i teraz czwarty w drodze?
Gratulacje :)

Soldier witaj. Trzymam kciuki za synka.

Do góry