reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

DUŻE RODZINY 3+ część 2

Myśmy teraz jako rodzice chrzestni oboje z mężem byli i daliśmy 700 zł. Nie wiem czy to ma jakieś odniesienie do ślubu ale może ma.

Za jednym razem taka kumulacja dzieci w rodzinie. I fajnie i ciężko jednocześnie. A to nie jest pierwsze ich dziecko. W domu jeszcze czeka bezpłatny 2, 5 latek.
Dzięki mamunia86. Czytałam na internecie, że rodzice chrzestni i świadkowie wkładają więcej niż taki zwykły gość. Wy rozumiem byliście goscmi na komunii jako chrzestni, a to co innego. Nas taka impreza czeka za 3 lata. Będzie komunia naszego syna i komunia chrzesniaka mojego męża. Trochę pociągnie nas to po kieszeni ale jeszcze sobie tym glowy nie zawracamy. My na komunie meza chrzesniakowi nie damy pieniędzy, a raczej kupimy prezent.

Sent from my SM-G900F using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Hej dziewczyny u nas leje, leje i leje. Strasznie mi brakuje słońca.. dzieciom tez. Tamten rok był super (przynajmniej dla mnie) a ten beznadzieja. U nas alarmy przeciwpowodziowe, rzeki wylewają.. w takich chwilach cieszę się ze mieszkam w bloku.. współczuje wszystkim ludziom którzy tracą swój dobytek przez żywioły..
Pozdrawiam Was mocno!

Hej dziewczyny u nas leje, leje i leje. Strasznie mi brakuje słońca.. dzieciom tez. Tamten rok był super (przynajmniej dla mnie) a ten beznadzieja. U nas alarmy przeciwpowodziowe, rzeki wylewają.. w takich chwilach cieszę się ze mieszkam w bloku.. współczuje wszystkim ludziom którzy tracą swój dobytek przez żywioły..
Pozdrawiam Was mocno!
Jak ja Cię doskonale rozumiem w związku z tą pogodą! W zeszłym roku to cały kwiecień i maj już było gorąco, a teraz mamy zaledwie ciepło - dużo pada i cieszymy się jak mamy ok. 20 stopni. Ale chociaż na podwórko z dzieciakami można wyjść. A nakupowałam moim dziewczynkom tyle sukieneczek i kombinezonów i nawet nie wiem kiedy im to wszystko pozakładam :p

Oj tak. Też czekam na lepszą pogodę. Wczoraj nie mogliśmy się wydostać z osiedla. Byla akcja jak tu przywiezc dzieci do domu. W nocy ludzie zabezpieczali bloki przed rzeką. Dziś lepiej choć dojazdu nadal brak. A w przyszłym tyg znów ma lać mocno.

A teraz sennie, nic mi sie nie chce :p

My też narzekamy na pogodę ale nie jesteśmy w takiej sytuacji jak niektóre z Was. U nas dziś słoneczko i w weekend tez ma być podobnie. Fakt, że wiosna kiepska ale przynajmniej u nad nie ma zagrożenia podtopieniami itp.
Czekam właśnie na kuriera, bo zamówiłam małemu pierwsze sandałki na lato. Mam nadzieje, ze nie będzie zwrotu.

reklama
A tak na poważnie to ja się chwilowo nie wyrobiam na zakrętach. Próbuje generalnie posprzątać w domu... co jest a-wykonalne z 2 tornadami i niemowlakiem na cycu[emoji16]

Ostatnia edycja:
Do góry