reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości ciążowe, wizyty u lekarza

A więc miałam powtórzone badanie na p/hbs i okazało się że wydali mi złe wyniki - wszystko jest w porządku =] A już się bałam że mam wirusowe zapalenie wątroby typu B. Na szczęście tego nie mam,ale ile nerwów się najadłam, ile się przez to napłakałam to tylko ja wiem :-(

reklama
MartaPe to co to za laboratorium ze pomylili wyniki...powinnas ich niezle ochrzanic...tyle stresów....współczuje...ale dobrze ze historia ma szczesliwy final:-)

nie wiem ile dokładnie to badanie kosztowało bo robiłam z moczem (ok9zł) i morfologią. Za całość płaciłam 69zł. Normalnie się jutro przejdę tam i spytam jak to możliwe... Nazwy kliniki nie pamiętam (niedawno się przeprowadziłam)

Ale najważniejsze że wszystko jest ok =]

A ja właśnie robiłam w poniedziałek wymaz na tego paciorkowca - i znowu zupełnie inaczej niż u Was... bo po pierwsze to już 38 tydzień był, a wymaz tylko z pochwy, pobierał mój lekarz i po wizycie szłam zanieść do laboratorium. A wyniki do odbioru w poniedziałek. Ciekawe, dlaczego ja mam zawsze wszystko inaczej :-)

ja tez miałam pobierany ten wymaz tylko z pochwy i sama zanosiłam do labolatorium i kosztowało to 26zł

A więc miałam powtórzone badanie na p/hbs i okazało się że wydali mi złe wyniki - wszystko jest w porządku =] A już się bałam że mam wirusowe zapalenie wątroby typu B. Na szczęście tego nie mam,ale ile nerwów się najadłam, ile się przez to napłakałam to tylko ja wiem :-(

Jak oni mogą dać złe wyniki..a potem się człowiek martwi,ale dobrze że wszystko się dobrze skończyło :-)

reklama
Byłam na wizycie u lekarza i pewnie będę przeterminowana. Łożysko mam między II i III stopniem dojrzałości, szyjka miękka i skrócona, ale nadal jest.... Mały waży 3500g. Jak do 4 nie urodzę, 7 mam iść na wizytę i wtedy zdecydujemy, czy wywołujemy poród oksytocyną.....;-(

Do góry