reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości ciążowe, wizyty u lekarza

reklama
Dziewczyny ostatnio więcej mi leci śluzu
taki gęsty i klejący i lepiący się , prawie przezroczysty

czy to normalne??
nie leci mi w kawałkach tylko czasem jak się podcieram to mam taki właśnie śluz
czasem więcej czasem wcale

Ja od kilku dni mam taki problem ze jestem w stanie spac, leżeć tylko lewym boku. Niby wiem ze wszędzie piszą by spać na lewym ale wcześniej spałam na prawym- tylko na plecach mi tchu zaczynało brakować i słabo mi sie jakoś robiło. Teraz mam tak też jak się położę na prawym- zaraz czuję jakbym miała się udusić. Też tak może macie??? Mnie już ta lewa strona cała boli...

claudia - ja mam już taki wodnisty ostatnio sluz... ale były momenty że był raz bardziej raz mniej gęsty... przy kichaniu lub kaszleniu gęstnieje... bo macica pracuje...

evcia - ja też ostatnio tylko na lewym boku śpiocham... nie brakuje mi tchu na prawym ale jakoś mi niewygodnie... za to ostatnio coraz częściej w dzień mi tchu brakuje... ale to chyba przez te ciągłe skurcze przepowiadające...

Ja od kilku dni mam taki problem ze jestem w stanie spac, leżeć tylko lewym boku. Niby wiem ze wszędzie piszą by spać na lewym ale wcześniej spałam na prawym- tylko na plecach mi tchu zaczynało brakować i słabo mi sie jakoś robiło. Teraz mam tak też jak się położę na prawym- zaraz czuję jakbym miała się udusić. Też tak może macie??? Mnie już ta lewa strona cała boli...

Ja też mam problem ze spaniem na prawym boku. Mała mi uciska na wątrobę i mi jest niedobrze i jakoś tak ciężko. Może u ciebie też maluszek ciśnie na wątrobę :baffled:

Ja też mam problem ze spaniem na prawym boku. Mała mi uciska na wątrobę i mi jest niedobrze i jakoś tak ciężko. Może u ciebie też maluszek ciśnie na wątrobę :baffled:

Ja nie wiem co się u mnie dzieje, ale nawet leżąc na prawym boku czuję się fatalnie...
nie ma mowy o spaniu - tak już chyba od 6 miesiąca mam

reklama
Do góry